12

хаха наивните немци

преди 8 години

на какво са ви направили...ясно е, че афр... се представят за всякакви само и само да пробият там, където дори и нашто...р1ом не успя-соци.1.ала. не знам просто медиите служат на п123ар321тии, де.2123зин321формират, как човек да разбере изобщо какво става. Ресултатът е само пране и изглаждане на гънките...Злоупотреби с всичко възможно. затова не вярват на ж..3ертви65те. Гледам и тук не се е подобрило.

11

Зак

преди 8 години

Това дава чудесната възможност на ислямистите да се нанесат в тези центрове. Това от своя страна ще предостави чудесен изглед на обитателите с0д0мити ... изглед към града докато летят от покрива за да срещнат уличната настилка!

10

Анонимен

преди 8 години

Аха, сега ще почнат да изнасилват и мъже.

9

Анонимен

преди 8 години

Всъщност в мюсулманските страни хомосексуализма е доста разпространен сред мъжете. Често може да срещнете двамца които се водят хванати за ръчичка. Там да има връзка с жена и да се ожени може не всеки. Лошото е че някои в Европа в момента си мислят че това са хора като нас само дето не са имали нашия шанс.

8

Анонимен

преди 8 години

Като чета новините, много повече се замислям как всичките тези *** могат да бъдат изпарени еднократно и завинаги, отколкото над това как могат да бъдат защитени човешките права на всички.

7

забрана за НПО

преди 8 години

....ОРГАНИЗАЦИЯТА инициатор на проекта,...се очаква да заработи и вторият подобен център в Германия, за 120 души...съобщи пред местен вестник друга НЕПРАВИТЕЛСТВЕНА организация, която ще отговаря за функционирането му.НПО тата - слуги на разврата и новия светоен ред

6

Кукувица

преди 8 години

Дааааа....Футболисти, алкохолисти и хомосексуалисти.

5

Анонимен

преди 8 години

Един зоопарк им направете и ги разделете на видове

4

ha ha

преди 8 години

Има място за още четирима, западно еврогееца, шопа, старбуксата, чебурашката, да побързат, а другите да не ги изброявам, ще почакат разширението на санаториума, защото тези хора имат нужда да са под специялно наблюдение.

3

муспи

преди 8 години

Станишефф моли Бойко Борисоф да постъпи колегиално - все пак за обща идея се бориме, от едно място получавами заплати. Да открие в България много комплекси за хомосексуалисти на които той ще стане директор.

2

Западноевропеец

преди 8 години

Ушaнките ще се появят след ТРИ, ДВЕ, ЕДНО!!!

1

гей да си в ЕС

преди 8 години

Тоя свят се е побъркал!!!