Снимка: Reuters, архив
fallback

Германската полиция е преразгледала нападенията като извършените в новогодишната нощ в Кьолн и е констатирала по-голям брой зверства.

В доклад се посочва, че такива сексуални посегателства е имало в 12 от общо 16-те провинции в страната, твърдят днес германски медии.

Oще по темата

Общо 12 от 16-те провинции са били засегнати от тези сексуални нападения, при които са били извършени и кражби, през нощта на 31 декември, пише в. "Зюддойче цайтунг". Такава информация разпространиха и местните телевизионни канали Ен Де Ер и Фау Де Ер, позовавайки се на доклад на криминалната полиция.

Помолена от Франс прес да коментира тези информации, германската криминална полиция все още не е отговорила.

Досега внимание бе съсредоточено основно към Кьолн, епицентъра на тези прояви на насилие, а в по-малка степен към Хамбург, където са били подадени над 200 жалби.

"Явлението сексуални посегателства, отчасти свързани с кражби, е по-мащабно, отколкото се знаеше досега", посочва на сайта си "Зюддойче цайтунг".

Най-засегната е провинция Северен Рейн - Вестфалия (Кьолн, Дюселдорф и Билефелд), където са регистрирани 1000 жалби. В Хесен са подадени доста по-малко жалби - 31, в Бавария - 27, в Баден-Вюртемберг - 25, в Бремен - 11, а в Берлин - 6.

По един случай на нападение е отчетен в Долна Саксония, Бранденбург, Саксония, Райнланд-Пфалц и Саар.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

педрас

преди 8 години

Тия араби ме учудват с простотията си...Търсят убежище в страната дала на света Хитлер. Пък и се опитват да оправят отзад спящ лъв. Шоуто ще стане като се събуди лъва...

38

Ne

преди 8 години

45"Не вярвам" на 45 е за коментар 24, съжалявам за неточността.

37

ne

преди 8 години

До АнонименНе вярвам.

fallback