Снимка: Reuters, архив
fallback

Осем ученици и учителката им са били убити в Сирия днес при нападение на руската авиация срещу училище в контролирано от бунтовниците селище в северната провинция Алепо. Това съобщи неправителствената организация Сирийски център за наблюдение на правата на човека, цитирана от Франс прес.

20 души - ученици и учители - са били ранени при атаката в Анджара, пише БТА.

Междувременно сирийската държавна информационна агенция САНА съобщи, че ракетите, изстреляни от бунтовници по контролирани от правителствените сили квартали на град Алепо са убили три деца.

Над 260 000 души са загинали до момента в близо петгодишния конфликт в Сирия, който освен това прогони от домовете им милиони хора, отбелязва АФП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

179

Анонимен

преди 8 години

Руский цар е на земятанай-велик, над всички пръв,русците са наши братя,наша плът и наша кръв. Кат Русия няма вторатъй могъща на света;тя е нашата подпора,тя е нашта висота! Руска сила, руска воля,руска кръв и руский потще избавят от неволянаший падналий народ. Бог поддържа крепка мишцаи ръка спасителна;той е вложил ней в десницасабя отмъстителна. Нам Русия е надежда,руский цар е наший спас -никой друг не ни поглежда,не помисля зарад нас.

178

Анонимен

преди 8 години

а колко учители и ученици избиха американците в хирошима, виетнам, камбоджа, лаос, афганистан, корея, египет, ирак, сирия и много други страни, в които водиха война за да наложат изкривеното си разбиране за демокрация?!

177

Българин

преди 8 години

Българи обединявайте се против американските предатели на родината - БНО Шипка!

fallback