179

Анонимен

преди 8 години

Руский цар е на земятанай-велик, над всички пръв,русците са наши братя,наша плът и наша кръв. Кат Русия няма вторатъй могъща на света;тя е нашата подпора,тя е нашта висота! Руска сила, руска воля,руска кръв и руский потще избавят от неволянаший падналий народ. Бог поддържа крепка мишцаи ръка спасителна;той е вложил ней в десницасабя отмъстителна. Нам Русия е надежда,руский цар е наший спас -никой друг не ни поглежда,не помисля зарад нас.

178

Анонимен

преди 8 години

а колко учители и ученици избиха американците в хирошима, виетнам, камбоджа, лаос, афганистан, корея, египет, ирак, сирия и много други страни, в които водиха война за да наложат изкривеното си разбиране за демокрация?!

177

Българин

преди 8 години

Българи обединявайте се против американските предатели на родината - БНО Шипка!

176

лейтенант Коли

преди 8 години

До геногено,гено в стемежа си да угодиш на американските си господари ставаш смешен...няма по големи фашисти и военно престъпници от янките...спомнете си кой използва атомно оръжие срещу цивилно население, кой хвърляше н.апалм във Виетнам пак върху цивилно население, кой избиваше и изгаряше цели села, кой нападна Ирак и разпали тези братоубийствени войни в арабския свят...и много други зверства сложили маската на "демократи и човеколюбци"

175

гено

преди 8 години

ПУТИН -ФАШИСТЪТ ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО !!! СКОРО !!!

174

анонимен

преди 8 години

ТРИБУНАЛА В ХАГА СЕ БАВИ И ЗАГИВАТ НЕВИННИ !!! ПУТИН И АСАД УБИЙЦИ !!!!

173

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен260 тези изверги все още им виси Сталин по стените на портретите

172

Анонимен

преди 8 години

Военнокосмическите алкохолици като се напият и мятат бомбите където сварят. Русский мир, какво да ги правиш.

171

Анонимен

преди 8 години

До ЩирлицАтентатът в Истанбул сигурно е руско дело,а?а чие да е? Кой призова да се бойкотира туризма им? Какви са загиналите?

170

Анонимен

преди 8 години

До ЩирлицСпоред сигурни източници, атентатора е Риптил, борещ се за правата на риптилите на планетата Земя.

169

Щирлиц

преди 8 години

Атентатът в Истанбул сигурно е руско дело,а?

168

Пиночет

преди 8 години

Госпожи и господа и също по млади малоум.ници. Те знаете ли само руските бомби убиват невинни,а американските само виновни. Колкото от тия араби , които сега завладяват Европа да убият все са малко

167

Az

преди 8 години

Да бе да, едни и същи лъжци бълват едни и същи лъжи срещу Русия. Съвсем случайно самотният представител на т.нар. "опозиция" е британски агент

166

Анонимен

преди 8 години

До 246- Анонимен еврогейатлантикКъде ги видя тези руски зверства бе европедалче? Та САЩ си признаха, че са наляли 5 милиарда долара за преврата в Украйна. САЩ бомбардираха Югославия и я резцепиха зариди мюсулманите от Косово. САЩ превзеха и ограбиха Либия ,Ирак и Афганистан. Руските зверства са само в празната ти кратуна еврогейатлантическа. *** в Европарламента при педофила Бендикт Конбендикт / ако така се казваше / да ти се порадва.

165

Обонго

преди 8 години

Новината да се разбира така: Убити са учители джихадисти обучаващи невръстни деца да боравят с оръжие. Какво могат друго да учат в училищата на бунтовниците освен да станеш камикадзе бомба или да стреляш с оръжие в името на измислена кауза? Как се нарича 12 годишно дете което реже глави на живи хора? Думата е една чудовище разбира се за това са виновни най-вече учителите му но след като отреже една глава после няма какво да го спре ще реже наред!

164

Анонимен

преди 8 години

Сирийски център за наблюдение на правата на човека - "организация", състояща се от един сириец, който живее в Европа, получава пари от САЩ и работата му е да пуска подобна информация. Независимо потвърждение, това й липсва на тази информация. Но за пропагандни цели става, особено след като Франс Прес я цитира.

163

продължение от 311

преди 8 години

И винаги когато немогат да оборят опонента, прескачат към друга тема, нямаща нищо общо с коментираната

162

Анонимен

преди 8 години

Как може да разбереш че някой е платен ***: Когато не е съгласен с теб, ВИНАГИ в отговор на твой коментар използва обиди и/или епитети

161

Анонимен

преди 8 години

Разбрах за какво е пушилката - краварите пак са утрепали 50 съпътстващи жертви в Мосул при поредната "точна" бомбардировка и сега отклоняват вниманието в стил "крадеца вика дръжте крадеца"....гнусотия!

160

До Оди сей

преди 8 години

Бреййй,изтеглят се сърбите от Косово 200 години.Че те да не са били милиарди бе.Виж Оди сейчо.Освен ,че на албанците беше заповядано да имат по СЕДЕМ деца най-малко ,бяха хвърлени и много пари да се изкупуват имотите и земите на сърбите .Така като предложат на някой сърбин много пари за земята му ,той я продаваше и духваше в Белград.На това нещо ти му викаш изтегляне ,а аз целенасочена политика .Така ,че язък ти за двадесетте години вършане из сръбско