Снимка: архив, Reuters
fallback

Серия от престъпления от сексуално естество са били извършени срещу жени в германския град Кьолн в нощта на Нова година, предаде Асошиейтед прес.

Германската полицията определи това като "напълно ново измерение на престъпността".

В нощта на Нова година са получени 60 оплаквания за сексуални посегателства срещу жени в Кьолн, в това число и едно за изнасилване.

Много от жените казали, че са станали обект на посегателствата в околностите на централната гара на града, която е близо до прочутата Кьолнска катедрала.

Според очевидци нападенията са били извършени от многочислена група, в която може би е имало до 1000 мъже, чийто външен вид навеждал на мисълта, че те може да са от арабски или северноафрикански произход.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

161

men

преди 8 години

не е само шпигел, и тагесшау и сюддойче всичките ционистки медии трият коментари и дори от време на време редактори и цензурасти хранят читателите си по форумите. броя на изнасливанията се е качил още от лятото. има форуми където жените споделят но информациите не достигат до мас медиите. големия проблем обаче е че поне половината германци са толкова кондиционирани че дори и тях самите да ги изнасилят амуджите пак няма да вярват че бежанците са лоши.

160

123

преди 8 години

Забележете кога чак обявяват информацията в Германия!? Досега се опитваха да я неглижират и да обвиняват дори, че някой нарочно я раздухва, но твърде много очевидци има .. Ох, Германийооо, пак обърка цяла Европа! Днес влязох в Шпигел, почти няма инфо, коментарите според мен се трият.. По-зле са и от нашите медии..

159

Мунчо

преди 8 години

Гнусни манипулации-това са лекари, инженери и професори, които са избягали от диктаторския режим в Сирия...

fallback