161

men

преди 8 години

не е само шпигел, и тагесшау и сюддойче всичките ционистки медии трият коментари и дори от време на време редактори и цензурасти хранят читателите си по форумите. броя на изнасливанията се е качил още от лятото. има форуми където жените споделят но информациите не достигат до мас медиите. големия проблем обаче е че поне половината германци са толкова кондиционирани че дори и тях самите да ги изнасилят амуджите пак няма да вярват че бежанците са лоши.

160

123

преди 8 години

Забележете кога чак обявяват информацията в Германия!? Досега се опитваха да я неглижират и да обвиняват дори, че някой нарочно я раздухва, но твърде много очевидци има .. Ох, Германийооо, пак обърка цяла Европа! Днес влязох в Шпигел, почти няма инфо, коментарите според мен се трият.. По-зле са и от нашите медии..

159

Мунчо

преди 8 години

Гнусни манипулации-това са лекари, инженери и професори, които са избягали от диктаторския режим в Сирия...

158

БХК

преди 8 години

Това драги германки се нарича особенности на етноса!Трябва да сте ТОЛЕРАНТНИ и да не се дърпате много много когато искат да ви изнасилват!Трябва да се съобразявате с техните бит и култура за да няма дискриминация!Ако не сте съглани с това значи те расисти, и насаждате ксенофобия!Бъдете ТОЛЕРАНТНИ!!!!

157

Мен

преди 8 години

Пет дена са минали от събитието, това либерализъм ли е , срам ли е или плодовете на една голяма глупост.

156

Анонимен

преди 8 години

Това се и очакваше .

155

Анонимен

преди 8 години

Каквото швабите си търсеха това и си намериха затова сега да не реват .

154

Анонимен

преди 8 години

НА ТОВА МУ СЕ ВИКА INTERRACIAL GANGBANG!!!

153

Анонимен

преди 8 години

Швабите бяха еталон за гордост на цяла Европа, сега са единствено повод за присмех и гаври от цяла Европа. Ако това се беше случило в Будапеща, Прага и Букурещ щеше да има вълна от наказателни акции, ако това се беше случило в Белград, София и Атина щеше да има вълна от насилие, палежи и изнасилвания на политици, а ако това се беше случило в Москва не ми се иска да мисля дори какво щеше да стане.

152

Гестапо

преди 8 години

Сега ако не им дадат отпор утре ще е късно.

151

ss

преди 8 години

Аферим Машала.Ква стана тя? Много скоро маимуните ще превземат някои армеиски склад и тогава меките китки ще видят кон боб яадели.Срам и позор за памета на великите немски генерали.

150

Анонимен

преди 8 години

нали ги посрещаха с бонбони и цветя и искат да им оправят демографията,сега какво ревът

149

Анонимен

преди 8 години

германките са виновни. те провокират горките бежанци с голи колена и деколтета. това си е сексуален тормоз над измъчените сирийски лекари и инженери. да се глобяват не забулените германки

148

Анонимен

преди 8 години

Да благодарят на Меркел.

147

койчо

преди 8 години

Дойчовците са още толкова гузни заради загубата на Хит.ер, че отиват в другата крайност - толерантно овчедушие!!!!

146

Анонимен

преди 8 години

До хххСамо кюрдите ще те обидят в гьота гълъбче.

145

Фесконтрол

преди 8 години

Най- накрая евреите си отмъстиха подобаващо на Германия и Европа и то с активното участие на донбаската еврейка Ангела Меркел.

144

Кукувица

преди 8 години

Е-де...Няма никъква причина за паника! Кметицата на Кьолн и полицейския президент са казали в интервю, че няма никъкви конкретни дознания, че сексуалните посегателства са извършени от мигранти. Не трябва в никъкъв случай да се набеждават тези хора само по предварително пред-убеждение.Така,че казано по немецки-" Keine Panik auf der Titanic"!

143

ххх

преди 8 години

До До ххх"Заповядай батка"Аз или някои друг ;) Няма да бъдеш отминат с безразличие.

142

Митьо

преди 8 години

Расово прочистване.. Предстои.На немците им е в кръвта и ще избухнат