fallback

Общ преглед

Дарина Павлова, която повече от месец гостува на голямата си дъщеря в Дубай, е сред оцелелите при големия пожар, обхванал луксозния хотел "Адрес Даунтаун" на метри от грандиозния "Бурж Халифа".

Oще по темата

Бизнесдамата била на терасата на пламналата 63-етажна сграда, която за щастие бе евакуирана и се размина без жертви, съобщи "24 часа".

Малко преди настъпването на 2016-а огънят обхвана високата 300 метра сграда, което доведе до евакуирането на всички гости и служители, както и на няколко небостъргача в района около 63-етажния хотел.

Причината за пожара все още остава неизвестна. Шестнадесет души са пострадали, главно при блъсканицата, докато хората са се опитвали да избягат.

Ето какво написа Дарина Павлова веднага след инцидента в прфила си в Instagram:

"Нощта започна добре. Имах щастието да бъда с моите приятели на терасата на "Адрес Даунтаун" хотел и чакахме невероятната гледка на фойерверките от "Бурж Халифа". След това огънят започна и се разпространи за минути. Беше лудо и страшно! Благодаря на Господ, че всички успяхме да избягаме и да се отдалечим на далечно и безопасно разстояние.

Вече е първият ден на 2016 година. Свежо начало. Новата глава от живота ми очаква да бъде написана. Ще си задавам нови въпроси, ще прегръщам и ще обичам. Ще откривам нови отговори и след това ще продължавам да се променям, да се наслаждавам на живота и да опознавам себе си.

Щом огънят от последната нощ на 2015 година не успя да ме изпепели, значи нищо няма да може!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

72

Можеше

преди 8 години

Можеше да бъде новина, ако Дарина, според името си, беше дарила нещо на бедните и болните, ако имаше достатъчно умствен и морален багаж, за да създаде поне една добра новина за другите - не за себе си! И още, ако имаше поне чувство за срам, та да се скрие някъде оттатък Дубай. Парите не са единственият повод за щастие, с тях и без тях простотията си е все тая, а селянките не могат да станат принцеси!

71

Анонимен

преди 8 години

Защо мислите,че всички се интересуват от приключенията на тази жена? Нека си харчи парите както намери за добре, но не ни занимавайте с подобни хора. Тя ли е личността на годината, за нея ли трябва да четем? Колко българи има, които заслужават да се гордеем с техните научни, спортни, културни постижения? Колко чудесни деца учудват света с таланта си, защо не пишете за тях в тези празнични дни? Не всички, които посещават сайта ви с надеждата за добри новини, са празноглави и примитивни!

70

FO23

преди 8 години

Тази "лека" бабка ни я навирате вече п-ти ден.Махнете я вече , pls.

fallback