Снимка: архив, Ройтерс
fallback

Американският милиардер Доналд Тръмп, кандидат за президентската номинация на американските републиканци, който тази седмица беше похвален от руския президент Владимир Путин, нарекъл го блестящ човек, днес го защити срещу онези, които го обвиняват, че е поръчал убийства на журналисти, предаде Франс прес.

Ако Путин казва, че съм блестящ човек и други много мили работи по мой адрес, аз го приемам от името на САЩ, защото е положително за всички нас да се разбираме добре с Русия, каза Тръмп пред телевизия ABC.

Запитан относно твърденията, че руският президент е поръчвал убийството на журналисти, Тръмп каза:
Никой не може да докаже, че Путин е убивал хора. Щеше да бъде отвратително, ако той го е направил, но аз не виждам нито едно доказателство, че той е убил журналисти.

След което Тръмп припомни, че самият Путин отрича изцяло тези обвинения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

87

факт

преди 8 години

Тръмп е доста събуден. Тръмп е мултимилионер и не зависи от чуждо финансиране,като останалите кандидати ,на които ,,благодетелите'' им дърпат конците.Затова Тръмп не се бои да говори истината.Затова е толкова неудобен ,трън в очите и се прави опити чрез медии и лъжи да го очернят.Да им имам шибаняшката американска демокрация

86

е

преди 8 години

Не е вярно ,че в театъра ,при чеченската атака,Путин е заповядал да се убият първо децата-това изнасилване на фактологията.Прочетете и се заинтересувайте. Терористите ,които бяха взели заложниците в театъра,заплашваха да убият всички.Операцията се размина с минимални жертви. Обаче познайте кой стоеше зад организирането и финансирането на тази терористична акция?

85

по вина на Путин

преди 8 години

ще спомена само фрапиращите случай. ..в Русия без войните. Училището Беслан- Путин нарежда атака и за да избият терористите първо се избиват децата, театъра Добровка -същата работа само че с отровен газ.Подводницата Куркс-Путин не позволява на международни организации да помогнат за спасяването на 200 матроси.....списъка е дълъг драги читателю....

fallback