Снимка: Twitter
fallback

Breaking News: Тръмп поиска да бъде забранено на всички българи да влизат в САЩ!

Така известният американски режисьор документалист Майкъл Мур, автор на филма "Фаренхайт 9/11", иронизира в Twitter предложението на кандидата на републиканците за президент Доналд Тръмп, който настоя за "пълно прекратяване на влизането на мюсюлмани в САЩ".

Oще по темата

"Докато успеем да разрешим и разберем този проблем и опасната заплаха, която той представлява, нашата страна не може да става жертва на ужасни атаки на хора, които вярват само в джихад и които нямат здрав разум и уважение към човешкия живот", посочи Тръмп.

Изявлението му предизвика взрив от недоволство по цял свят, а социалните мрежи буквално завряха от възмущение и подигравки към устатия републикански претендент за Белия дом.

"Доналд Тръмп призова на всички словенци да им бъде забранено да влизат в САЩ. Опа, поправка. Съпругата на г-н Тръмп е имигрантка от Словения", продължава Майкъл Мур.

В серия от съобщения в Twitter Мур от името на Тръмп предлага още забрана за влизане в САЩ на евреите, африканците, хавайците, жените, фридонийците (от измислената страна Фридония във филма на братя Маркс ("Патешка супа").

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

тоа тръмп

преди 8 години

го прасна простата и алцхаймера

70

Анонимен

преди 8 години

До 82, а американците убиват в името на величието на САЩ, къде е разликата?

69

аз

преди 8 години

Ама той човека си е много прав - *** чатраци да си седят в Анадола!

fallback