Снимка: Reuters
fallback

Оглавяваната от Египет международна комисия, разследваща разбиването на руски пътнически самолет над Синайския полуостров, не е открила доказателства за бомба на борда, заяви висш служител от египетското министерство на гражданската авиация, цитиран от ДПА и ТАСС.

Oще по темата

"Досега комисията не е открила доказателства, потвърждаващи хипотезата, че самолетът се е взривил в резултат на терористични действия", каза служителят, пожелал анонимност.

По думите му Египет засега не е получил от Русия официално потвърждение, че причината за катастрофата е била тероризъм.

"Очакваме разяснение от руските власти и проучване на открития от тях доказателствен материал", заяви той.

По-рано директорът на руската Федерална служба за сигурност Александър Бортников каза, че катастрофата е била причинена от терористичен акт.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 8 години

До АнонименБи било удар за компанията "Еърбъс", ако самолета е паднал при първите си полети. Самолет който лети 18 години и изпълнява над 20 000 рейса, ако падне, трудно това може да се отнесе към производителя. по скоро нещо експлоатацията или друго....Явно не си спомняш как тръбяха западняците при катастрофа на ТУ-154 по на 20 години,че са дефектни и остарели.Но ако 20 годишни западни самолети катастрофират,всяка катастрофа е дело на луд пилот,атентат,но никога на техническа повреда.

13

Анонимен

преди 8 години

А защо според Египед Путин изчака международна експертиза, а? Пък сега, нееее, не сме ние....

12

Анонимен

преди 8 години

12.Е да !Без сохупътна войска как ще стане !Ще бомбандират , Джихадистите ще се местят и това правят от 2 години . Това продължава да говори Обама , няма нужда от сохупътна войска , борбата ще бъде бавна и ние ще им свиваме заетите територии !И какво ще става в това време в Европа ? След като до сега са влезли 4,000 джихадисти !

fallback