fallback

Премиерът Бойко Борисов свика оперативния щаб по сигурност и миграция на заседание в МВР във връзка с кървавите атентати във Франция.

Oще по темата

Участват министрите на вътрешните работи, отбраната, здравеопазването и на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

На заседанието са и председателите на НРС и ДАНС.

По-рано премиерът изказа съболезнованията си за кървавите атаки и многото жертви. В писмо до френския си колега и президента Оланд Борисов изрази увереност, че тероризмът ще бъде победен.

Съболезнователен адрес до френските власти изпрати и президентът Росен Плевнелиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Госпожа

преди 8 години

Г-н Борисов,Вие сигурен ли сте,че всички бежанци,които са на територията на РБ,са регистрирани и се знае кой къде живее и с какво се занимава? Народа се страхува от безхаберието на управляващите. Моля ви г-н Борисов оградете държава и направете ревизия на тези хора,вище регистрирани ли са и с какво се занимават,не си играйте с огъня.

17

Анонимен

преди 8 години

Боко какви служби бе?Ти пожарникар - Главен секретар на МВР, след теб Вътрешен министър ЦЦ - физкултурник, след него Румето тя пък "социолог" какво да говорим Боко? До къде ще стигнем така Боко?

16

Госпожа

преди 8 години

До кога ще работим не мили не драги на запад,а те не им пука за нас .И вместо да се погрижат за хората от ЕС те тръгнаха да "глобализират света-", и да трантупят убиици,а бългаите са в калта!Българи, трябва да се погрижим за нашста държава и нашият народ.Г-н Борисов влез в час и чуй народа си,не виждаш ли че къщите в България запустяха? Дай шанс на хората!

fallback