Снимка: кадър LasVegasSun
fallback

29-годишната българка Галина Стоянова Килова беше призната за виновна за това, че преди година блъснала с кола и убила в САЩ 63-годишен американец и ранила неговата 18-месечна внучка, а после напуснала мястото на престъплението, без да окаже помощ, съобщава в. "Лас Вегас сън", цитиран от БТА.

Oще по темата

Процесът срещу българката започна в понеделник. Присъдата ѝ ще бъде произнесена на 22 декември.

В съдебната зала жената каза, че не си е дала сметка, че е блъснала някого. Когато чу, че е призната за виновна, тя не показа никаква реакция, посочва изданието.

Българката може да получи до 15 години затвор затова, че е напуснала сцена на катастрофата, в която загина 63-годишният Майкъл Гръбс и беше ранена внучката му, която той возел в детска количка.

Трагедията се разиграла на оживения път Рейнбоу в населеното място Уарм спрингс. Българката отивала към работното си място в ресторант, когато блъснала американеца и внучката му.

При обявяването на вината на българката някои роднини на загиналия Гръбс, присъстващи в съдебната зала, се разплакаха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 8 години

TAZI PREDATELKA EMIGRANTKA TRIABVA DA LEGI 50 G. V ZATVORA NA USA.VSICKI BALGARSKI EMIGRANTI-PREDATELI SA KRIMINALEN KONTINGENT.

10

564

преди 8 години

Орден "Стара Планина" и титлата "Жена на Годината"! И сам бай Тиква да отиде да ходатайства да я пуснат. ... Някои не са разбрали че имат +9кг кокаин в багажа, други - че са сгазили някого.

9

Анонимен

преди 8 години

убиецът на студентката вероника в търново е бил на свобода след едно убийство и един опит за убийство и влезли в сила присъди. бг магистратите и полицаите имат огромни привилегии и заплати а са абсолютно ненужни и вредни. самите те създават престъпност и насърчават престъпниците

fallback