Снимка: Архив Reuters
fallback

Руската служба за борба с тероризма съобщи, че днес е арестувала група лица, подготвяли терористични нападения в Москва, съобщи ТАСС.

"В апартамента, където са се укривали, е открито и обезвредено самоделно взривно устройство", посочи Националната антитерористична комисия (НАК).

Евакуирани са хората от няколко апартамента в сградата, в момента се установява кой е собственикът на жилището, където се е укривала бандата.

Мощността на откритото взривно устройство може да достигне над 4 кг тротилов еквивалент, посочва източник от правоохранителните органи.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

коко

преди 8 години

Със вземането на страна в Сирия Русия със сигурност ше стане мишена.Ислямския Фундаментализъм еднакво мрази еврей и християни.Иранския режим е по страшен като дългосрочна доктрина.Заиграванета на Русия с аятоласите не води на добро.Те няма да се спрат с хапката Сирия...

20

до Минко

преди 8 години

Минко, Минко,ако знаеш колко си "проздт" !

19

Боби

преди 8 години

ХОРА, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ. Рашките МНОГО ДОБРЕ знаят какво е тероризъм. След Чечня 1 и преди Путин наистина да насъска ФСБ(бившо КГБ) в Цяла Русия имаше по 150 бомбени атентати годишно. Част от тях но малка част са свързани с Мафията понеже и Мафията подпукаха последните решиха да си изясняват отношенията само със стрелково оръжие. Тогава Ислямистите здраво вилняха в Русия. Точно и за това сега Рашките удрят максимално ефективно по ислямистите в Сирия.

fallback