Снимка: Reuters, архив
fallback

Руският президент Владимир Путин и гръцкият премиер Алексис Ципрас потвърдиха в телефонен разговор интереса към по-нататъшно засилване на сътрудничеството във всички направления, включително в енергийната сфера. Това съобщи пресслужбата на Кремъл, цитирана от ТАСС.

Руският президент е поздравил лидера на партия СИРИЗА за победата на парламентарните избори в Гърция и встъпването му в длъжност като министър-председател.

"Владимир Путин и Алексис Ципрас дадоха висока оценка на руско-гръцкото взаимодействие и потвърдиха интереса към по-нататъшно засилване на сътрудничеството във всички направления, включително в енергийната сфера", отбелязва пресслужбата на Кремъл.

Лидерите на двете държави са се разбрали да продължат личните контакти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 8 години

Mutri ot gerb u4ete sa ot Zipras i garzite

16

Анонимен

преди 8 години

Путин иска Гърция, но ще хване Ципрас за шлифера...Гърция не е Украйна. Виж, България е друго нещо. Стадо овци, които вдигат паметник на Толбухин на връх празника на независимостта, което показва колко сме независими.

15

До Секс

преди 8 години

Страхотен литературен разбор на риалити формата. Тънко чувстваш ситуацията и я поднасяш лаконично, подправена с изящно чувство за хумор. Съжалявам, че народа не те разбра и ти даде толкова много минуси.

fallback