Снимка: БТА
fallback

Унгария съобщи, че днес са били задържани 29 мигранти по време на сблъсъци на южната й граница със Сърбия, един от които бе идентифициран като "терорист", предаде Ройтерс.

Oще по темата

Съветникът по сигурността на унгарския премиер Дьорд Баконди съобщи, че 20 полицаи са били ранени в сблъсъците. Мигранти са хвърляли по полицията камъни и парчета бетон, а тя е отговорила с водни оръдия и сълзотворен газ.

Арестувано е и лице, уличено в терористична дейност, допълни Баконди в ефира на държавната телевизия М1.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 8 години

Неизбежно става, Европа ще усети очарованието на Ориента. Кой кого ще интегрира като тези младежи са много нахъсани. В 99 % от населението на Европа го няма този хъс

38

Анонимен

преди 8 години

ДА ПУСНЕМ КУНЕВА НА БЕЖАНЦИТЕ ДА ИМ ПОПЕЕ ЗА БРЮХСЕЛ...НЕ САМО ДА СИ СЕДЯТ НА ТОПЛО И ДА ВЗИМАТ ПО 40 000ЕВРА И ДА НИ ИЗНАСЯТ УСПОКОИТЕЛНИ РЕЧИ А ТАМ ДА ВЪРВЯТ В ГОРЕЩИТЕ ТОЧКИ- ПО ГРАНИЦИТЕ И ПРИ САМИТЕ БЕЖАНЦИ. НА НАС НЯМА ЗАЩО ДА НИ ЧЕТЕТЕ ЕВРОНОТАЦИИ

37

Хризантема

преди 8 години

До 52 анонимник. И кое му е еваллата на Орбан за соловите решения? Имигрантите пак му разкъсаха оградата, намразиха всички унгарци (дано да не им направят атентати), ООН заклейми действията им, почти всички други членки на ЕС са против тези действия на Унгария. Не става така.

fallback