Снимка: Reuters
fallback

Притокът на мигранти в Европа е безкраен и ако Европейският съюз не защити границите си, ще пристигнат милиони, предупреди унгарският премиер Виктор Орбан по общественото радио, предаде Ройтерс.

Oще по темата

"Истината е, че сме заплашени от масов приток на хора и ако сега говорим за стотици хиляди, идната година ще говорим за милиони и краят не се вижда“, каза той.

Според Орбан има опасност в един момент европейците да се окажат малцинство на собствения си континент.

Унгарският премиер призова европейските лидери да покажат сила и да защитят границите.

За струпаните на гарата в Будапеща мигранти Орбан каза, че повечето, които не искат да бъдат регистрирани в Унгария, желаят да заминат в Германия. Но Унгария не може да ги пропусне, тъй като Австрия може да затвори границата си. "Ако Германия им издаде визи, ще ги пуснем", каза той.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 8 години

nali TOVA E ZELTA NA AMERIKANSKIAT ZIONIZAM DA UNISCHOJI EWROPA DEMOGRAFSKI NALI ZATOVA SAZDAWA ENICARI KATO SOROSOVITE GRUPIROVKI

24

Анонимен

преди 8 години

Taка са се зародили националистичните движения по-рано. Всеки знае какво представляват, но в един момент просто хората нямат избор в оцеляването си. Политиците в желанието си да подтискат национализма в хората, те помагат да се трансформира в някаква уродлива форма.

23

555

преди 8 години

До TurgovskiqРазбира се че те са повече хора от българите. Българите не ни искат никъде. Никой не иска крадци, лъжци, русофили, мързеливци, алкохолици, ***, завистливци, а българите са точно такива.

fallback