Снимка: Reuters
fallback

Лодка с мигранти, отпътувала от либийския бряг, е потънала днес. Загинали са най-малко седем души, съобщи Ройтерс, като се позова на либийски служител.

 "Разполагаме със сведения, че тази сутрин седем тела на нелегални имигранти са потънали край Хомс (източно от Триполи)", е казал Мохамад ал Мистрати, говорител на Червения полумесец в Триполи. Засега не се съобщават подробности.

В четвъртък корабче, натъпкано с мигранти, надяващи се да стигнат от Либия до Италия, потъна във водите край либийския град Зуара. Загинаха 200 души.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Бобо

преди 8 години

Веднага нанборна армия,и мобилизация на всички които са служили.Реална опасност за сигурноста на България.Слепи ли са,глухи ли са управляващите?

8

турчин

преди 8 години

до Делян Абсолютно подкрепям Вашето мнение. Само за да създадат еврейска държава проведоха 2-та световна война и се избиха помежду си 50 милиона европейци (не-евреи) и на това днес му викат Холокост. Еврейските управници на Европа опустошиха диктаторските режими които са много по приемливи от днешния хаос който е налице. Сега умират стотици а хиляди дори милиони прииждат към Европа.

7

Анонимен

преди 8 години

BOIKO OBESHTA--PENSIA NAD 160 LV. E MNOGO GOLIAMA ZA BALGARIA--MNOGO MRAZI BALGARIA I BALGARITE.

fallback