Снимка: Reuters, архив
fallback

Взрив стана в участъка от магистралния газопровод Москва-Ставропол край град Ровенки, в украинската Луганска област.

Една от версиите е, че това е терористичен акт, съобщи ТАСС, позовавайки се на сайта ЛуганскИнформЦентр.

По данни на спасителите на мястото на експлозията по газопровода, който е с диаметър между 700 и 1000 мм, е избухнал пожар, като височината на пламъците достига 30 м.

Служители на министерството на извънредните ситуации на самопровъзгласилата се Луганска народна република и пристигналите на място специалисти от газовата служба са прекъснали подаването и изчакват да изгори намиращия се в тръбата газ.

От министерството отбелязаха, че няма пострадали, тъй като взривът е станал извън населени пунктове.

В най-скоро време ще бъде направена експертиза. Една от версиите е случилото се да е терористичен акт, каза представител на ведомството. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 8 години

Така е щом пускат *** с калашници покрай тръбата.

9

Анонимен

преди 8 години

Дъртия *** да хване да обясни какво е общото между това дали съществува СССР и ВСВ че нормален човек едва ли може да схване логиката?!?То и динозаври не съществуват, ама никой не отрича че са владели света милиони години!

8

Анонимен

преди 8 години

Хахах, отдавна не се бях смял с глас така както като прочетох глупостите по-надолу че западните съюзници били спасили Русия... ХАХАХАХАХАХАХАДаже и западната историография не отрича факта че основната тежест на войната се изнася от Русия, а когато Запада се намесва отдавна са минали обсадата на Москва, битката при Сталинград и погрома над немците при Курск! Цвета на немската армия е смазан в Русия, така че драги сороси не пренаписвайте историята и не говорете смешки

fallback