fallback

Общ преглед

Президентът на Беларус Александър Лукашенко се зае в неделя със събирането на картофи в своята официална резиденция, съобщи беларуската държавна агенция Белта.

"Александър Лукашенко заедно с по-малкия си син събираше картофи. С парцела от 18 ара те се справиха за час и половина. Реколтата ги зарадва – 70 чувалчета", се казва в съобщението.

Oще по темата

В най-скоро време събраната през вчерашния ден продукция ще бъде предадена на детски домове и домове за възрастни.

В резиденцията на беларуския президент започна събирането и на дини и пъпеши. Както се припомня в съобщението, през миналата година Лукашенко с личния си пример показа, че тези култури могат успешно да се отглеждат в Беларус. Тази година дините и пъпешите в резиденцията заемат три пъти по-голяма площ, пише РИА Новости.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Бооо

преди 8 години

За съжаление ,не само Беларус а и Украйна са далеч преди нас .В последно време заради войната са зле но бързо ще се оправят.И преди да започнете да пляскате минуси,аз съм бил в Украйна много пъти и знам какво говоря.

17

Анонимен

преди 8 години

А българския елит и българските "бизнесмени" къде са? Те са заети с манекенки по моренцето, яхти, и да обясняват как заплатите са ниски щото нямало. За тях такъв тип труд е чужд и унизителен, а тези които го полагат - жалки аграри и "работническа класа". С нетърпение чакам да се роди българския Лукашенко който да изрине тези нещастници скапани, жалки подобия на бизнесмени.

16

коко

преди 8 години

До ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТОАбе пич католкова ти харесва да си крепостен защо не отидеш там-хем ще ни отървеш.Ще си къркаш на воля,няма да имаш нет,ще ти промиват мозъка всеки ден и от време на време ще участаш на военни олимпиади.Може и компири да садиш в комуналката.

fallback