18

Бооо

преди 8 години

За съжаление ,не само Беларус а и Украйна са далеч преди нас .В последно време заради войната са зле но бързо ще се оправят.И преди да започнете да пляскате минуси,аз съм бил в Украйна много пъти и знам какво говоря.

17

Анонимен

преди 8 години

А българския елит и българските "бизнесмени" къде са? Те са заети с манекенки по моренцето, яхти, и да обясняват как заплатите са ниски щото нямало. За тях такъв тип труд е чужд и унизителен, а тези които го полагат - жалки аграри и "работническа класа". С нетърпение чакам да се роди българския Лукашенко който да изрине тези нещастници скапани, жалки подобия на бизнесмени.

16

коко

преди 8 години

До ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТОАбе пич католкова ти харесва да си крепостен защо не отидеш там-хем ще ни отървеш.Ще си къркаш на воля,няма да имаш нет,ще ти промиват мозъка всеки ден и от време на време ще участаш на военни олимпиади.Може и компири да садиш в комуналката.

15

Анонимен

преди 8 години

До ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТОТо затова даже в БГ има бежанци от беларус ; 0 поне им е много хубаво. Колко трябва зле да живееш, че да избягаш в БГ : )

14

Анонимен

преди 8 години

Е как па го харесвате на тоя пиара, а на боко тиквата не ви харесва? Личи се че човека не е трудовак, ами си прави имиджа..

13

ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТО

преди 8 години

НАЙ-СВЕСТНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА НАЙ-СТАБИЛНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА ! СЪХРАНЕНО Е НАЙ-ДОБРОТО ОТ СОЦИАЛИЗМА И В СЪЩОТО ВРЕМЕ Е ДОБАВЕНО НАЙ-ДОБРОТО ОТ ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА . ОБРАЗЦОВА ДЪРЖАВА ,КОЯТО Е ТРЪН В ОЧИТЕ НА ЗАПАДНИТЕ МОШЕННИЦИ И ЗАТОВА ПОСТОЯННО ОПЛЮВАТ ЛУКАШЕНКО..

12

Анонимен

преди 8 години

Бойко да вади картофи - абсурд. Да продава - да!

11

Пешко

преди 8 години

До Анонимен 12,Ами какво толкова да се коментира - подобно на всеки политик, и Лукашенко демонстрира "човешката" си страна. Обама ходи лично за хамбургери, наш Боко рита топка, но пък Ким чен еди кой си катери върхове по 5000 м. за час-два, а Вова се гмурка уж е така пък вади амфори със злато. По "човещинката" ще ги познаете :)

10

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

Много имате да го гоните тоя пич ама многоооо...потърсете информация и видео да видите как изглежда държавата му 25 години след края на СССР.

9

онбашията

преди 8 години

ще видите вие бойко като опердаши цесекарите кой по голем!

8

Стар комунист

преди 8 години

Най-добър урожай дават картофите върху костите на спекуланти и прекупчици!

7

Пешко

преди 8 години

Тоя е по-готин от Вова - Вовата само знае да язди гол и да се гняви с мечета

6

Пецо

преди 8 години

Не вярвам. Евреин картофи не сади. пък какво остава да ги вади. Виж да спекулира с цените им-може.

5

Анонимен

преди 8 години

Евала!Явно знае 2 и 200!

4

Анонимен

преди 8 години

Преди 25-т години около всяко по-голямо населено място имаше така наречените вилни зони. Там, може да е смешно на младите, се добиваше значителна част от плодовете и зеленчуците.На това му казвахме самозадоволяване.Днес тези зони в голямата си част са пустеещи земи.

3

Анонимен

преди 8 години

До бай ПеткоБъркаш както каза рапоня едно време и те си садели картофите сами. *** после разбрал че с охрана на лукоил се почели повече отколкото от картофи.

2

бай Петко

преди 8 години

Все едно гледам нашия Бойко да се подготвя за зимата. Затова препоръчва и на нас да садим кромпири !

1

L.

преди 8 години

Ех, кога ще видим и Бойко в такава картинка за пример? Не само да дава акъл на студентите да садят картофи, а пък земеделците ще барат копчетата на АЕЦ-а.