Снимка: YouTube
fallback

Серийната убийца от Санкт Петербург, 68-годишната Тамара Самсонова, може да е яла жертвите си, съобщи полицията в Русия.

Възрастната жена признава за 11 убийства в личния си дневник. Престъпленията са извършвани в продължение на 2 десетилетия, като Тамара е обезглавявала и разчленявала жертвите си.

Oще по темата

Дневникът си водила на руски, немски и английски, а в дома й са открити множество книги, посветени на черната магия, както и на астрологията.

Самсонова беше арестувана миналата седмица, след като беше заснета от камери за видеонаблюдение в близост до дома си в Санкт Петербург, докато се отърваваше от останките на поредната си жертва.

Сега следователите подозират, че възрастната жена е изяла части от телата на жертвите си, докато ги е разфасовала. Най-вероятно Тамара е яла от белите дробове на убитите.

Източници от Следствения комитет в Русия, водещ разследването, разкриват, че от труповете липсвали и други органи.

Последната жертва на Тамара е 79-годишната Валентина Уланова. Преди да я разфасова с трион, убийцата й дала свръхдоза приспивателни, разкрива старши следовател в Санкт Петербург. Именно след намирането на останките на Уланова полицията арестува Самсонова. Причината за убийството на 79-годишната жена е скандал за немити чаши.

Полицията вече сравнява написаното в дневника със случаи на неразкрити убийства. Тяло без глава и крайници е било намерено на улицата, на която Тамара живее, преди 12 г. Сега при огледа на апартамента на възрастната жена е открита визитка на жертвата.

Самсонова е заподозряна и за убийството на мъжа си, изчезнал безследно през 2005 г.

Следователите отказват да разкрият повече подробности около дневника на Тамара Самсонова. Въпреки това става ясно, че освен детайли от убийството, в дневника има и доста информация за всекидневния живот на жената. Има данни по дни кога и какво е яла, кога си е пила хапчетата.

"Изглежда се е притеснявала да не пропусне важен момент от живота си", коментират експерти.

Въпреки тежките обвинения обаче Тамара изглежда по-притеснена за това, че случаят й се е превърнал в медиен, а това ще я изложи пред съседите й.

"Знаех си, че това ще стане... това е такъв позор за мен, целият град ще разбере", коментира Тамара. По-късно тя дори праща въздушна целувка на репортерите.

"Готвих се за това от десет години, всичко е направено нарочно, нямаше начин да се живее по този начин... С последното убийство затворих главата", допълни тя пред репортери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Цербер

преди 3 години

Тази жена ми е идол !

44

Анонимен

преди 8 години

Русский мир :(

43

Анонимен

преди 8 години

Kak, moje da pishete takiva statii, be smotanqci takiva? Cqlata redakciq ste bolni mozuci, vmesto da napishete neshto smisleno, pishete takiva gluposti!!!!!!! Ne vi e sram! Nai-protivnata mediq!

fallback