Снимка: БТА
fallback

Гръцкият вицепремир Янис Драгасакис, четирима министри и още четирима сътрудници на премиера Алексис Ципрас са поискали финансовият министър Янис Варуфакис незабавно да бъде отстранен.

Това е станало на заседание на кабинета в неделя, твърди днес гръцкият в. "Та неа".

Oще по темата

Въпросните представители на правителството са обвинили Варуфакис, че "съзнателно и планирано е подкопал преговорите с кредиторите".

Вестникът твърди още, че в телефонен разговор министърът на икономиката Йоргос Статакис поставил въпрос за собствената си оставка от правителството, ако и докато Варуфакис е в него. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 8 години

Абе той Гейският съюз се клати ,тука ,някой си казал , нещо дочул ...Абе гледаите Съюза се тресе ,Фащ се тресе ...

27

Анонимен

преди 8 години

До БГ А Тиквата се целуваше с Ердоган и ,хоп ,,Турски поток, И декларация за ,,геноцид над турците ,,пробута Тиквуня...,И същата Тиква позволи да има турци - министри, хеле зам- министри в неговото правителство . И в МО и в МВР има турци .И кадрите на ДПС останаха непокътнати, че и нови назначи рязяният ЧервеноГербер от Банкя. И Герпаджиите са същите некадърници - комунисти каквито са и .*** и Кукувицата и Винкела,и Гоце и *** и СДС . Всичките *** .

26

БГ

преди 8 години

Юрушистите на сидер ага са същите некадърници като сириза!Фикуса позволи на корпорация ДПС да има министри при ореха.Тези много се решчиха на ЕС, но ще го пемат на 2 ката...Да живее България!

fallback