Снимка: bgonair.bg
fallback

Великобритания има нужда от нова договореност с Европа. Това е заявил премиерът на страната Дейвид Камерън на председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер. Властите във Великобритания смятат да представят списък с реформи пред всички страни-членки на Общността в края на юни.

Дейвид Камерън се срещна с Жан-Клод Юнкер, преди да представи своите виждания за реформи в Съюза пред други национални лидери през седмицата. Разговорът между двамата е бил фокусиран върху реформирането на Европейския съюз и предоговарянето на отношенията на Обединеното кралство с Брюксел.

Премиерът е подчертал, че британците не са доволни от статуквото и смятат, че ЕС трябва да се промени, за да предотврати техните опасения. Юнкер отново заявил, че желае да постигне справедлива сделка за Великобритания и че "ще се старае да помогне". Двамата се съгласили, че са необходими още дискуии.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:



Гледайте още видео материали от "Свят" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Йордан

преди 8 години

Съгасен съм! Европейския съюз е една ограомна корупция която ще свърши много скоро! Не ми се пише... имам много какво да ви споделя!

10

Анонимен

преди 8 години

До анонимен

9

naTpuoT

преди 8 години

безгласни букви, безполезни дела ....

fallback