Снимка: Ройтерс, архив
fallback

Двама български граждани са сред евакуираните с руски самолет през изминалата нощ от Йемен, съобщиха от  Министерството на външните работи.

Oще по темата
Информацията е от посолството на Република България в Москва.

Националността на българите е потвърдена след приключване на обработката на данните от Кризисния център към МВнР на Руската федерация.

Двамата са добре и по тяхно желание са били директно откарани на летище "Шереметиево".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 9 години

абе *** дырвени, двама души от война се измыкнали семействата им ще ги видят а е можело да останат там, мислите ли че Бойко щеше да им прати самолет, две семеиства щяха да се почернята на вас тук първото което ви хрумна е да оплюете Русия за това че е помогнала, някой официално благодари ли че руснаците освен за свойте са се погрижили и за наште

24

Анонимен

преди 9 години

Къде е правителственият Фалкон? забравих, че той вози бистришките тигри, или банските баби, а може да е на парти с високопоставени държавни люде... Къде е Кристалинчето да ги посети и куп *** да я придружават за повече показност...

23

ххх

преди 9 години

А защо братята американци не евакуираха дори своите, а това направи Русия. Ами защото на американците не им пука за обикновените хора. А русофобите дори такъв жест не оценяват, а плюят Това е тяхната ценностна система. Какво повече.

fallback