Владимир Путин Снимка: Reuters
fallback

Руският президент Владимир Путин се появи за първи път публично след 10-дневно отсъствие, което породи спекулации за здравето и личния му живот, предадоха Ройтерс и Франс прес.

Oще по темата
62-годишният руски лидер прие в Константиновския дворец в Стрелна, край Санкт Петербург, президента на Киргизстан Алмазбек Атамбаев.

Според Франс прес Путин е изглеждал по-скоро блед, но според Асошиейтед прес Путин изглеждал в добро здравословно състояние.

Пред журналисти, отразяващи срещата на Путин с Атамбаев, киргизстанският президент първи опроверга слуховете, че Путин не бил добре, и каза, че не редно да се разпространяват клюки за здравето на хората. Атамбаев каза, че Путин го е разходил с кола около двореца. Той "не само ходи, но и кара кола", добави Атамбаев, цитиран от ДПА.

Путин с усмивка и кимайки с глава в знак на съгласие с колегата си, заяви, че без клюки животът му би бил скучен.

Основни теми на срещата на Путин с Атамбаев са засилване на двустранното сътрудничество в търговско-инвестиционната сфера, културата, енергетиката. Двамата лидери обменят и мнения относно сътрудничеството в контекста на присъединяването на Киргизстан към Евразийския икономически съюз, допълва ТАСС, цитирана от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

149

Анонимен

преди 9 години

Къде е тиквата?

148

до 195млад бандеров.

преди 9 години

Трудно е човек да стане *** но вие сте го постигнал.

147

Авер

преди 9 години

Бил е на гости на Петко Сертов.

fallback