Снимка: Bulgaria on Air
fallback

"Никога не може да се страхувате от избори. Ние сме демокрации. Гърция е най-старата демокрация в света, и хората трябва да изберат, който искат, свободно", обяви еврокомисарят по икономическите въпроси Пиер Московиси.

"И ние трябва да обсъдим това в деня след изборите, защото имаме среща на Еврогрупата в понеделник, която е важна, ако не и деликатна. Ние обаче трябва да разговаряме, с когото те изберат.

Аз съм напълно уверен, че еврозоната е способна да се справи с каквато и да е политическа или икономическа ситуация", изрази оптимизъм еврокомисарят.

Какво каза още Пиер Московиси вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air

Още новини от света четете на сайта на телевизия Bulgaria On Air

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Даола

преди 9 години

За изборите в Гърция и утрешния успех на обединената левица СИРИЗА у нас се говори едва ли не шепнешком. Толкова ли ви е страх продажни български политици и собственици на медиите ? Страхувайте се - има защо. Надявам се СИРИЗА да има достатъчно места и подкрепа в парламента и да може да състави правителство начело с Алексис Ципрас. Във всеки случай в Гърция не може да управлява бивш бодиград-пожарникар.

16

Анонимен

преди 9 години

Ако ЕВропейската комисия продължи да слугува на САЩ ни чака УЖАС.

15

р

преди 9 години

много години живея в гърция, те са много по добре от нас материално а да не говоря че тия цигансковандалски издевателства по селата тук ги няма , а те са и по тарикати дължат пари да не мислите че ще ги върнат ,не още ще вземат със сигурност, на нас ирак и либия като ни дължаха да не би да ни ги върнаха пихме си студената водичка

fallback