Ахмет Давутоглу. Снимка: архив, Reuters
fallback

Турският премиер Ахмет Давутоглу критикува френското сатирично издание "Шарли ебдо" за това, че отново публикува карикатура на пророка Мохамед, и посочи, че свободата на изразяване "не е свобода да обиждаш", предаде Франс прес.

Oще по темата

"Публикуването на тази карикатура е сериозна провокация (...) свободата на медиите не означава свобода да обиждаш", заяви Давутоглу пред журналисти в Анкара преди да отлети за Брюксел, където ще бъде днес на посещение.

"Ние не можем да приемем обиди срещу пророка", каза турският премиер.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 9 години

Алоооо, правоверните и почтени исламистчета? Защо бе гъби отровни вие нарушавате повелите на Пророка, като използвате нещата на дявала - а според всеки цивилизован човек средствата на прогреса, за да проповядвате исляма - калашници, мегафони, телевизия, радио, телефони. Защо не се борите за вярата си не като насила тормозите жените да се забраждат, а вие например що не орете с дървено рало? И не копаете на ръка. Не сте ли твърде грешни, много повече от жерналистите от Шарли Ебдо????????

38

Анонимен

преди 9 години

Ми то и ти катаден обиждаш българите, но какво да правиш, толкова ти е акъла. По-големият проблем е че и турците обиждаш. Важно е да си на власт, да те избира простия ви матрял.

37

Анонимен

преди 9 години

До Ицо''"Колони Танкове вървят, към Истанбул,''То за тази работа танкове не стигат и д**** трабва да имаш.

fallback