39

Анонимен

преди 9 години

Алоооо, правоверните и почтени исламистчета? Защо бе гъби отровни вие нарушавате повелите на Пророка, като използвате нещата на дявала - а според всеки цивилизован човек средствата на прогреса, за да проповядвате исляма - калашници, мегафони, телевизия, радио, телефони. Защо не се борите за вярата си не като насила тормозите жените да се забраждат, а вие например що не орете с дървено рало? И не копаете на ръка. Не сте ли твърде грешни, много повече от жерналистите от Шарли Ебдо????????

38

Анонимен

преди 9 години

Ми то и ти катаден обиждаш българите, но какво да правиш, толкова ти е акъла. По-големият проблем е че и турците обиждаш. Важно е да си на власт, да те избира простия ви матрял.

37

Анонимен

преди 9 години

До Ицо''"Колони Танкове вървят, към Истанбул,''То за тази работа танкове не стигат и д**** трабва да имаш.

36

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 33''Много грозен!''**************Ама умен....

35

Наблюдател

преди 9 години

Какви са тия, на всичкото отгоре и окупатори /Кипър/, че имат наглостта да коментират пресата във Франция!!

34

?!?

преди 9 години

Аз пък не мога да приема да има хора който в името на пророка Убиват жени, деца, карат невръстни деца да убиват неверници шпиони. Това е другата страна на барикадата, която ти Даватоглу така слепешката не виждаш. А за мен е по вярно гледаш доволно от твоята страна на границата със Сирия.

33

Shark

преди 9 години

До 36. Е ми тогава няма да се чудите защо националистически партии все повече влизат в управлението на страните, защо възникват движения като ПЕГИДА и защо тази прословута толерантност започва да не се харесва на много хора. И това е само началото, организации като ПЕГИДА тепърва ще изникват навсякъде. Каквото повикало, такова се обадило

32

Анонимен

преди 9 години

най-големия лицемер се обиди на показването на истината за лицемерието на исляма

31

Анонимен

преди 9 години

за християнският свят системното избиване на християни в арабския полуостров е геноцид който се изразява със свободата на изразяване в демократичните държави ... по този начин се показва истинското лице на палача ... а който защитава извършителя той е поръчителя

30

Анонимен

преди 9 години

До ИцоHa dano da trugnat i ni izbavqt ot bednotiyata,zashtoto posle kadeto shte sme nishto nqma da ni trqbvat

29

Анонимен

преди 9 години

когато в ислямските държави почнат да се отнасят към християните така толерантно както в християнските държави към мюсолманите - тогава ми говорете за морал

28

Анонимен

преди 9 години

когато в ислямските държави почнат да се отнасят към християните така толерантно както в християнските тогава ми говорете за морал

27

mitova

преди 9 години

Напълно съм съгласна със заглавието. Свободата на словото е нещо различно. Всеки има право да каже мнението си. Конкретни събития от политическия и социалния живот могат да провокират създаването на конкретни карикатури по темата.... Но извращения с вярата на хората, независимо от религията, са неприемливи. Особено, когато не са провокирани от конкретни събития! Какво значи за "свободномислещите" карикатурата на Дева Мария като ***?!?!

26

Анонимен

преди 9 години

подобно изразяване е провокирано от системния геноцид и гонения на християни в ислямските държави ... там някой да е направил антихристиянофобски протест ?? аз не съм чул

25

Анонимен

преди 9 години

До SharkE, emi nishto! Sled 2 sedmitsi - pak sushtoto...

24

етд

преди 9 години

колкото и да не ми е приятно ,заглавието е вярно...и това показва ,че няма как да се случи глобализацията ...различните крайности на верите няма как да живеят заедно.Нека света остане разделен на верска основа ,защото много майки ще плачат.

23

Анонимен

преди 9 години

Когато Шарлито се изтипосат евреите или черните, или гейовете на първа страница, тогава ще им повярвам за свободата на словото!

22

Анонимен

преди 9 години

Много грозен!

21

*

преди 9 години

Е , да ! Ама го казва след Рамазан Кадиров ...+ Това тоя еврейски хитрушко се готви за стола на Ердоган , а з подозирам , че Реджеп бей скоро ще омръзне на английските си господари , защото сана много гъст с Владимир Владимирович .

20

Анонимен

преди 9 години

Средностатистическият, с ниско самочувствие, българин, се чувства непълноценен, ако не припява на модерното към последната минута, затова и позицията на турския премиер ще остане неразбрана от хора, за които мисленето не е приоритет. Наистина е обидно, че турци и руснаци учат европата на демокрация, но залитне ли някой в посока атеизъм, автоматично обезумява. Та...това се случва и на световния елит, както видяхме, но малцина разбраха.