Снимка: Reuters
fallback

Следващият брой на френския сатиричен вестник "Шарли ебдо" ще бъде издаден в тираж от 1 милион екземпляра вместо обичайните 60 000, съобщи адвокатът на изданието Ричард Малка, цитиран от в. "Фигаро".

Oще по темата
Очаква се той да се появи по магазините в сряда.

По думите на Малка вестникът ще е с обем осем страници вместо 16, както бе досега.

Помощ на "Шарли ебдо" ще окажат в. "Монд" и "Канал плюс" , а екипът ще бъде подслонен от в. "Либерасион".
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Shark

преди 9 години

До сори. Разбира се че не искаш да се подиграваш на хора с различни религиозни убеждения, аз също не искам. Само че когато точно тези, с различни религиозните убеждения не просто се подиграват, те ги налагат със сила, те убиват и тогава не искам да им се подигравам, тогава ги мразя и искам да се пръждосат от християнските земи. Защо не отиват в Русия бе, а!! Веднага отговарям - още на границата ще ги ликвидират, ето затова!! Не искам да бъда толерантен с хора, които не уважават различните!

23

Анонимен

преди 9 години

Те иронизират!, не се подиграват!Освен това иронизират всички религии, но защо ли обяснявам,целият свят го разбра само ти и братята ти не.----------------------------------е, една от религиите я пропускат по случайност. Тяхната.

22

Анонимен

преди 9 години

И все пак не се вижда смисълът на подобни карикатури. Иначе, "разбирачите" са се юрнали много солидарно в грешната посока. Дразнителят не спира, какво да прави ответникът? Нито единият, нито другият иска да се промени. Така ли ще я караме? А какво направила истинската майка на детето, което една лъжемайка искала да й отнеме като разрежат хдетето на две половинки? Истинската майка отстъпила, за да остане детето й цяло и невредимо. Някой опитва ли се да мисли какво ще е утрото? Амокът е пагубен.

fallback