Снимка: Reuters
fallback

Кървавата атака срещу редакцията на френското сатирично списание "Шарли ебдо" в Париж е извършена от трима души, съобщи министърът на вътрешните работи Бернар Казньов, цитиран от Франс прес.

Oще по темата

Казньов увери, че са предприети всички мерки за "възможно най-бързото неутрализиране на тримата престъпници, извършили този варварски акт". Той не даде повече подробности.

Според очевидци и кадри от камери нападението е извършено от двама тежко въоръжени мъже, които след това се качват на преминаващ лек автомобил.

Казньов съобщи за 12 убити и 8 ранени, 4 от които в крайно тежко състояние, предаде агенция ТАСС, цитирана от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 9 години

*** и недалновидни политици, Асад и аятоллах Хаменейи десетки пъти ви предупреждаваха, недейте оказва помощ на терористите, целейки да ударите остта на Съпротивата в Близкия Изток, помощ всякаква, от логистична, финансова, оръжейна до пропагадистична, и сега на Асад му викате Диктатор, а кралете в Близкия Изток, авторитарните власти и владетели не са Диктатори понеже са лоялни на САЩ, каква демокрация само и свобода на словото, махайте се *** Западняци

13

Анонимен

преди 9 години

До ХузмовСАЩ са жалки клоуни във военно отношение до Русия и без мистралите. Време е да снимат пак някого в пустинята и да го представят, че е бил на Луната...а после да го убият, за няма свидетели. Made in USA.

12

Анонимен

преди 9 години

До АнонименСподелям мнението. САЩ разделя хората по света и ги насочва в братоубийствени войни и цветни революции, които заменят ред с анархия. Според мен не трябва да се допускат религиозни и национални обиди, като тази на Сони Пикчърс. Ясно е кой ги покровителства и допуска. Жалко е, че жертвите са невинни хора!

fallback