Снимка БТА
fallback

Украйна блокира днес достъпа на леки автомобили в Крим през два от трите контролно-пропускателни пункта на границата с анексирания от Русия полуостров, "Армянск" и "Перекоп", предаде ТАСС, като се позова на местните власти.

В резултат са се образували опашки от граждани, които са принудени да слязат от колите си и да преминат на руска територия пеша. Кримските власти ще изпратят автобуси, които да приберат тези хора.

Леките автомобили, които пътуват от Крим за Украйна, преминават със значително забавяне, като затрудненията възникват от украинската страна на границата, отбелязва ТАСС.

На третия КПП на границата между Украйна и Крим, "Джанка", няма проблеми с пропускането на автомобили.

Вчера украинските власти съобщиха, че са наредили на автобусните компании да спрат курсовете до Крим и че железопътната връзка с полуострова ще бъде преустановена на 29 декември. Транспортните ограничения бяха въведени официално от съображения за сигурност. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 9 години

До ..27. "Ей, русначе, не мъчи нашия език- само го осакатявате". Ей, анонимен 27! Интернет е създаден за международна комуникация, не е ли така? Възможно ли е, че целият свят знае български език до съвершенство? Моля, не бъди толкова строг с чуждоезични посетителите на сайта!

36

Ястреб

преди 9 години

До РешениетоНай-прекият път от Русия за Крим е през Киев! И скоро рашките ще го прекарат!

35

дъ мадъ факъ

преди 9 години

смърт на фашизма -свобода на народа

fallback