Снимка: архив, Булфото
fallback

В предградие на столицата Мадрид е била заловена най-голямата пратка екстази в историята на Испания (100 килограма). Наркотикът е бил доставен с камион, тръгнал от България, съобщи испанското министерство на вътрешните работи, цитирано от ТАСС.

Арестувани били четирима души, сред които шофьорът на тежкотоварния автомобил. Операцията била проведена съвместно с правоохранителните органи на Великобритания и България.

Испански полицаи, които били уведомени от чуждестранни колеги за камиона, потеглил от България, го посрещнали още на границата с Франция. След това те следили товарния автомобил през целия път до Мадрид. Полицията задържала заподозрените и пратката екстази при предаване на наркотика.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

men

преди 9 години

камиона е тръгнал от банкя и в него освен дрогата е открита каса монтанска биричка и статуетка на буда.

12

Анонимен

преди 9 години

От къде е тръгнал, не е важно, къде е натоварен с наркотиците защо не се съобщава? Защо някой не си е свършил работата, сега пак нови убийства... Обикновено такива пратки се охраняват. Другата версия е че това е маскировка за другия камион с 20 т. наркотици. Така че журналистите да си свършат работата и да ни информират, за това им се плаща.

11

Анонимен

преди 9 години

Камиона е тръгнал от БЪЛГАРИЯ но е турски

fallback