13

men

преди 9 години

камиона е тръгнал от банкя и в него освен дрогата е открита каса монтанска биричка и статуетка на буда.

12

Анонимен

преди 9 години

От къде е тръгнал, не е важно, къде е натоварен с наркотиците защо не се съобщава? Защо някой не си е свършил работата, сега пак нови убийства... Обикновено такива пратки се охраняват. Другата версия е че това е маскировка за другия камион с 20 т. наркотици. Така че журналистите да си свършат работата и да ни информират, за това им се плаща.

11

Анонимен

преди 9 години

Камиона е тръгнал от БЪЛГАРИЯ но е турски

10

Анонимен

преди 9 години

А шофьорът на камиона случайно да носи амилията Сертов?

9

Циганин

преди 9 години

Е ,сега Москов ще каже ,че всички камиони от България ще трябва да се проверяват от полицията и да се придружават до Испания или друга страна до ЕС ИЛИ ВЪоБЩЕ ДА НЕ СЕ ПУСКА АВТОМОБИЛИ В ЕС . Тъй трябва да е -по Москов .

8

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 9 години

БОЙКО БОРИСОВ е невинен!

7

Анонимен

преди 9 години

=Ето така ке шири нашата слава! Печална обаче!

6

Сянката

преди 9 години

Бонбонки за пролетарятаТва на снимката гранулки за кучета ли са

5

знаещ

преди 9 години

До "пич на 29" - а да ти е известно, че България и Испания са членки на ЕС и изпращането на стока от едната за другата страна не се води износ и не минава през митница или просто да изкоментираш нещо

4

ъмм

преди 9 години

Супер, какъв е тоя износ? Да се конфискува стоката и да се раздаде на населението. Хубаво МДМА не се намира под път и над път.

3

keles

преди 9 години

има си хас да ги хванат в Бг ..

2

пич на 29

преди 9 години

Ако се засили контрола по митниците и митничарите ни не са толкова корумпирани и ако заловената стока и недекларирани пари се вливаха в държавата и се запълваха дупки, щяхме да сме просперираща страна.Но ....за да са объркани толкова много неща в България,значи много интереси са намесени.

1

Freddie Quell

преди 9 години

Добре де, какво става после с тия 100 кг хапове, стоят в стаята за доказателства? куките ги препродават на улицата, консумират ги или ги унищожатват?