Наталия Поклонская. Снимка: архив, Reuters
fallback

Русия има едно единствено оръжие, каквото няма нито една друга страна по света и което не може да бъде продадено, купено, предадено, взето на заем – това е силата на духа на многонационалния народ на Русия. Това заяви прокурорът на Крим Наталия Поклонская, цитирана от РИА Новости.

Поклонская заяви, че величието на Русия се обуславя от духа на многонационалния народ на Русия. 

По думите й точно по тази причина днес нито една страна няма да се реши открито да хвърли предизвикателство към Русия.

Oще по темата

Наталия Поклонская беше назначена от руския президент Владимир Путин за прокурор на Република Крим на 2 май 2014 г. Преди това, от 25 март 2014 г., тя беше и.д. прокурор на този субект на Руската федерация.

Поклонская бързо стана популярна сред интернет потребителите в цял свят, след като в мрежата беше качено видео от нейна пресконференция в Крим, припомня Lenta.ru. Особен интерес към нея проявиха хората в Япония, според които външността на Поклонская съответства на каноните за красота на героините от японската анимация. По-късно известният видеоблогър Enjoykin създаде от откъси от видеото клипа Nyash Myash, който е събрал почти 15 милиона гледания.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

101

Анонимен

преди 9 години

До трета възраст Хайде да не коментирам за поведението на българките в Гърция по онова време. На площат Омония се предлагаха от трета възраст *** и от всяка възраст.

100

АНОНИМЕН

преди 9 години

До КЛ Вие какъв сте по произход?

99

бългалин

преди 9 години

До АНОНИМЕН Може да е от бандеровците.

fallback