101

Анонимен

преди 9 години

До трета възраст Хайде да не коментирам за поведението на българките в Гърция по онова време. На площат Омония се предлагаха от трета възраст *** и от всяка възраст.

100

АНОНИМЕН

преди 9 години

До КЛ Вие какъв сте по произход?

99

бългалин

преди 9 години

До АНОНИМЕН Може да е от бандеровците.

98

КЛ

преди 9 години

дададада...дааааааа, да, да, да!!! само в Русия и само ДА! Скрийте се в дупките бе кохози, сибирняци и какви ли не ***.:)))))

97

Анонимен

преди 9 години

именно , руската водка прави чудеса :)

96

Анонимен

преди 9 години

dai neshto neshto na naroda de ,ne badi svidliva.

95

русофоб

преди 9 години

Каква новина, какво чудо -путинофилите лъснаха дедовия от щастие

94

неутрален

преди 9 години

Еее какво убаво моме ......не бих отказал да съм у съветник. Ето това е красота в политиката а не като българския травестит Цецка Цачева.......Вънка вали дъжд Оная Цецка иска мъж.

93

Шоп

преди 9 години

Какво хубаво намирате в тая тъжно-зомбирана анемична физиономия? Със сигурност е пълно дърво в леглото, гледах клипове, тя не може да се усмихне. Даже не мога да си представя да се смее с глас.

92

Бънди

преди 9 години

Като порасна искам да стана зам. главен прокурор на Крим и тази да ми е шеф.

91

Румбо

преди 9 години

Ах,Наташа,всички сме влюбени в тебе,изключая едни 10%!Кои са те ли?Ами според изследвания на учени 10% от мъжете били ***!Не знам дали е вярно,но клипчетата с голи мадами не се харесват винаги на около 10% от гледалите!Дали е случайно!?

90

до милена

преди 9 години

"не харесвам американците"С омраза няма да стигнеш далеч.Аз например харесвам всички - и руснаците! Затова им пожелавам по-скоро да се надигнат и отърват от мракобесната диктатура на Путин, която съсипва Русия. Всеки истински русофил ще е съгласен с мен.

89

трета възраст

преди 9 години

До БРАВОС НА ДЕВОЙКАТА рускините първи се завъртяха около българските пилони/буквално и преносно/ в ранните години на прехода! може да сме грозни, ама сме паметливи! имаше руска инвазия по бароове, дискотеки та даже и ресторани, на талантлива и красива руска плът! не на нас с тия приказки!

88

Анонимен

преди 9 години

Тази е невероятно красива и въздействаща жена, направо ме удари в корема, като първата любов... Досега и разглеждах снимките в нета, а какво гласче вади?! Явно си има хора на които им е тип, според мен е тръшнала в земята, всички адреналинки, силиконки и кифли. Не съм очаквал да кажа нещо добро за статия на ***...

87

Анонимен

преди 9 години

до старшинкатаРуснаците са славен славянски народ,заслужаващ уважение.Ако изпаднеш в беда в някое руско селостаршинката ти колко пъти си замръквал в руско село? Щото то там пътища няма, та ми е интересно как си стигнал :)Интересно ми е и ушанките от руското посолство що ни заливат с подобни тъпизми чрез *** си ***?

86

Барбарона Тапишников

преди 9 години

Всички руски кукли щели от 20 ноември 2014 година да танцуват КАЗАЧОК! Така е определил товариш Путин! Дали искат или не никой не ги пита защото си имат не цар, а Президент! Няма да се учудите защото не им е за пръви път гимнастиката, но това е част от КАЗАЧОКА!!!

85

Анонимен

преди 9 години

и тя като Деница на Болен знае как се прави кариера.

84

соросоид-полуидиот

преди 9 години

Катрин Аштън е по-секси!

83

българин 2

преди 9 години

До българин - да бе, прилича ми на Кърт Кобейн, лека му пръст, нали! и от него по същия начин струеше, к,во му стана на тоя човек после!? та, човек - никога не се осланяй на струите - било то чужди или свои! понимаш!

82

БРАВОС НА ДЕВОЙКАТА

преди 9 години

Така се защитава РОДИНАТА, а не в БАРА НА ПИЛОНА, ВИП-БРАДЪР=ВИП-*** - разни ЗЛАТКИ, НИКОЛЕТКИ и други КУ...ЛЕТКИ