Снимка: Reuters
fallback

С новите си санкции срещу Русия ръководството на Европейския съюз изпраща сигнал за поддръжка на "партията на войната" в Киев и Русия със сигурност ще реагира. В случай, че бъдат наложени такива санкции, заяви днес руското външно министерство, предаде ИТАР-ТАСС.

Oще по темата

Съобщението на ЕС за предстоящо разширяване на антируските санкции свидетелства за това, че неговото ръководство фактически изпраща след подписването на примирието в Минск сигнал за пряка подкрепа за "партията на войната" в Киев, констатира външнополитическо ведомство в Москва.

"Вместо трескаво да търси начин как по-болезнено да удари икономиките на своите страни и на Русия, по-добре е евросъюзът да се заеме с икономическото възраждане на Донбас и възстановяването на жизнеността на региона", пише в изявлението.

В него се подчертава: "Що се отнася до новия списък със санкции от страна на ЕС, то в случай че те бъдат приети,
безусловно ще последва реакция от наша страна".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

206

до 312

преди 9 години

Слушай сега парче такова: руснаците имат техника за която не само сащ, но и много други страни могат само да сънуват. Да ти дам някой пример от военните технологии: да си чувал за Топлата или Искандера? Нямат аналог. Да не говорим, че всички освен Русия се държат точно като *** ***. Защо ли? Един *** например никога няма да посегне, все се събират на тумби. Същото е сега и с ЕСто и уса. Нескопосана пасмина, Лавров им го каза: вместо да събарят икономики, да помислят как да оправят..

205

Анонимен

преди 9 години

312. Отиваме в САЩ и какво виждаме ?А ние живеем в САЩ и гледаме на етикетите : всичко е произведено в Китай . По едно вземе хората искаха да направят бойкот , но няма друго !Караме Японски коли , Германски ( американските да за изтласкани от конкуренцията , но държавната политика е да се запази този отрасъл, производство на коли ( налива милиарди държавни пари) в символа на цъфтящата Америка през 70те.Във военната индустрия правят кораби и самолети , както много други .

204

Анонимен

преди 9 години

Какъв суровинен селскостопански придатък??? Нито суровини имаш, нито селско стопанство. Мизерната икономика, дето я има България, е толкова засмукана, че няма повече накъде.

fallback