Снимка: архив, БТА
fallback

Колона с автобуси, превозващи бежанци от град Луганск в Източна Украйна, беше ударен от бунтовнически ракети днес, съобщи украински военен говорител, цитиран от Ройтерс.

"Терористи изстреляха ракети "Град" по бежански конвой близо до областите Хряшчуватие и Новосвитливка. Чакаме да узнаем колко хора са загинали", добавил говорителят на военната операция в Източна Украйна.

Говорител на самопровъзгласената Донецка народна република заявил, че не разполага с информация за случая.

Бунтовническа медия обаче съобщи за артилерийски престрелки между сепаратисти и украинската армия в района на придвижване на бежанската автоколона.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Шоп

преди 9 години

До Анонимен Сериозно ли? Колко човека е била тая школа, за да удавиш заради тех 5000 деца, да тийба майката проста руска...

35

Анонимен

преди 9 години

"Украинските сили бомбардират постоянно пътя с ракети "Град" и изглежда сега са убили повече цивилни, както го правят в продължение на месеци," заяви Пургин пред Ройтерс. "Ние нямаме възможност да удрим този район с ракети "Град", изтъкна той............Така, че моля Ви, не пише половинчати неща!

34

Анонимен

преди 9 години

До мисионераЗабрави да кажеш ,че на "Густлов" е бил и целият наличен състав на школата за подводничари,който е трябвало да попълни екипажите на нацистките подводици.

fallback