36

Шоп

преди 9 години

До Анонимен Сериозно ли? Колко човека е била тая школа, за да удавиш заради тех 5000 деца, да тийба майката проста руска...

35

Анонимен

преди 9 години

"Украинските сили бомбардират постоянно пътя с ракети "Град" и изглежда сега са убили повече цивилни, както го правят в продължение на месеци," заяви Пургин пред Ройтерс. "Ние нямаме възможност да удрим този район с ракети "Град", изтъкна той............Така, че моля Ви, не пише половинчати неща!

34

Анонимен

преди 9 години

До мисионераЗабрави да кажеш ,че на "Густлов" е бил и целият наличен състав на школата за подводничари,който е трябвало да попълни екипажите на нацистките подводици.

33

Анонимен

преди 9 години

До ддрТрадицията е в полза на сащ.Хирошима, Нагасаки, Дрезден, Хамбург. Само в тези 4 града са избити към половин милион души. Цивилни.

32

ъъъъъъ

преди 9 години

Има ли някой, които да се връзва на киевските лъжци?

31

мисионера

преди 9 години

традиция господине , вълка козината си мени но нрава не . - а какво да се каже транспортния кораб густлов който е потопен на 30 януари 1945 ? съветската подводница с-13 потапя кораб с евакуиращо се цивилно население при което загиват 9343 души , над 5000 от които са деца.

30

Т.Т.

преди 9 години

Тази новина я разпространи , същият украински военачалник , който ни уверява , че украинците не използват тежки оръжия срещу цивилни цели . Логично всички изтрели от оръдия по цивилни обекти са дело на опълчените .

29

Анонимен

преди 9 години

До ами руска работаЯ прочети какво пише под снимката,пък после коментирай пъпешите.Май дядо ти е бил прав за изнасилванията,само дето не са били руснаците,а селският луд.

28

ддр

преди 9 години

великия съветски воин освен с загубите в жива сила е известен с хуманното отношение към цивилните.----------------------------------традиция господине , вълка козината си мени но нрава не .10 февруари 1945 г. Втората световна война: Съветска подводница потапя германски транспортен кораб, превозващ цивилни бежанци и ранени войници, загиват около 3600 души.въпреки че капитанът съобщава че корабът е под егидата Международния Червен Кръст подводницата аткува кораба.

27

тра-ла-ла

преди 9 години

...хм, истината отдавна е умряла. То бива, бива, ама официални съобщения на украинското правителство да се публикуват в социалните мрежи, а не на официални пресконференции... това е първи признак за недостоверност.

26

Анонимен

преди 9 години

Браво бе. Украински военен говорител бил казал. Пълни глупости. Така и британски журналисти видяха колона руски БТР-и в Украйна. После се оказало, че няма такава. Сега терористите били обстреляли конвой с бежанци. Само въпросния говорител не е уточник, че терористите са украинските главорези от частната армия на Коломойски.Стига сте тролили.

25

абе СВД кажи ми

преди 9 години

защо Путин няма опозиция ? който посмее да го критикува веднага му лепват някои "криминални деяния".

24

ддр

преди 9 години

Да си чувал за вълнения в цяла Украйна против правителството на Порошенко?-----------------------ооо чувал съм , как да не съм чувал , даже съм четял за световната пролетарска революция .

23

Одисей 1

преди 9 години

До Анонимен33 аз друго видях пак не от нашите медии . Видях как в град Лвов на финала за купата на Украйна и двата отбора тези на Динамо Киев и Шахтьор Донецк заеднос публиката пяха украинския химн , забеляза ли кой е втория отбор .А и нещо друго вчера четох че горките футболисти от отбора на Крим вече си нямат лига в която да играя защото в украинската не ги пускат а в руската няма как да влязат заради конкуренцията и отбора се разформирова , такива ми ти работи , дребни на фона на цялата

22

neni4a

преди 9 години

Тая новина е толкова правдоподобна ,колкото смелата украинска армия е преминала Старгейт и е основала колония на Украинската империя на друга планета Като доказателство ще има снимки от Хъбъл където се вижда забития Украински флаг на някоя далечна ,далечна планета

21

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен32 ще ти се

20

Анонимен

преди 9 години

до Одисей 1Не и украинците, щото не са съгласни с управлението на киевската хунта? Да си чувал за вълнения в цяла Украйна против правителството на Порошенко? Не чакай да го видиш от нашите медии. Живееш в заблуждение, скъпи.

19

Одисей 1

преди 9 години

До Анонимен30 Не лъжи ти все още вярваш в дядо Мраз

18

Одисей 1

преди 9 години

До Ъц28 защо , според теб само руснаци ли са бежанците от военните действия И не очаквай в тази *** война на Путин рицарски прояви

17

Ъц

преди 9 години

Хм, излиза, че така наречените "терористи" избиват собствените си семейства и близки си, след това разрушават домовете си и се самоизгарят, като в Одеса!Медийната проституция придобива цинични размери!