Андерс Фог Расмусен. Снимка: архив, Reuters
fallback

Генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен каза, че през изминалата нощ е имало "руско навлизане" в Украйна, но се въздържа да го окачестви като интервенция, предаде Ройтерс.

Oще по темата

"Миналата нощ видяхме руско навлизане, пресичане на границата с Украйна", каза той пред репортери след среща с датския министър на отбраната в Копенхаген.

"Това просто потвърждава факта, че сме свидетели на продължаващ приток на оръжия и бойци от Русия в Източна Украйна, което е ясна демонстрация за продължаващо руско участие в дестабилизацията на Източна Украйна", каза шефът на НАТО, който също и датчанин.

По-рано днес британски репортери съобщиха, че са видели как руски военни машини пресичат границата към Украйна, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

И този ли?

преди 9 години

Едно такова паникьосано педерастче като този Расмунсен може да предизвика война. Тези в НАТО защо не правят подбор на кадрите си, а събират всякакви ***.Някога, когато в България имаше армия имаше желязно правило паникьорите веднага на разстрел!

40

Анонимен

преди 9 години

Тоя да каже, какво стана със самолета дето уж руснаците го свалиха? Май-май нещо няма доказателства и си мълчите като пръдня в ***.

39

Наблюдател

преди 9 години

Тия да вземат поне да си уеднаквяват версиите, Рамунсен и Порошенко :)) Единия вика, не униюожени са, другия не, те са се върнали хахахах. А прословутия британски вестник гардиън, уж чиито репортер е видял колоната, показва снимка от Донецк в Русия , и споменава че били преминали телените заграждения по границата с Украйна.. Е да ама, на такива партенки може да се хванат само баламурници , съжалявам :))

fallback