Снимка: Reuters
fallback

Разследващите не са открили никакво доказателство за промени в черната кутия, регистрираща записите на разговорите от пилотската кабина, предаде Франс прес.

Oще по темата
Черната кутия, записваща гласовете от пилотската кабина, е повредена, но паметта е непокътната и не беше намерено нито едно доказателство или индикация, че е била манипулирана, заяви в  комюнике Холандският съвет за безопасност, който координира разследването.

Съветът посочва, че сега ще се работи по изучаването на информацията, свалена от черната кутия, което изисква повече време.

Той съобщи, че проучването на съдържанието на другата черна кутия -записваща техническите показания при полета ще започне утре, предаде Ройтерс. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 9 години

Икар, хубаво си намерил начин за присъединяване към сепаратистите. Сега си направи труда и намери начин за присъединяване към укрите. Плащали добре на наемниците. По - добре от руснаците, защото били финансирани директно от САЩ. Можеш да си вземеш билетче за самолетчето и направо в Киев. Или и ти си форумен лигльо дето само лала като мандраджийско клепало?

19

преди 9 години

самолета е взривен от цру и това някой ден ще лъсне като всичките манипулации до сега :)

18

Мен

преди 9 години

Чета си аз коментарите и все повече разбирам що таз държава повече време е била в робство, отколкото ,, Независима '' ,що като разбираме, знаем и можем всичко, не можем да си оправим държавата-/която скоро няма да я има / Ми за нищо не ставаме, това е истината. И един съвет към мнозинството от пишещите тук -хора, пийте си редовно хапчетата. !

fallback