Снимка: архив, Булфото
fallback

Тази година украинските потребители на интернет най-често търсят в Google отдих в български курорти, докато миналата година най-предпочитани са били почивките в Крим, предаде агенция УНИАН.

Това се посочва в съобщение на украинското подразделение на Google, което се позовава на проучване, направено с помощта на Google Zeitgeist.

Тази лидерските позиции са променени - днес украинците търсят преди всичко почивка в България. Миналогодишният фаворит Крим е отишъл на второ място по брой търсения, се посочва в съобщението.

На трето място се нарежда Грузия, която миналата година не е била във водещата десетка. Освен това украинските интернет потребители са се интересували от почивка в Турция, Карпатите, Гърция, Египет, Черна гора, Хърватия и Испания.

Анализаторите на компанията отбелязват също така, че през 2014 година украинците по-често са търсили информация за отдих на територията на Украйна.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Анонимен

преди 10 години

Ами аз доста се разочаровах от тях адски глупави са не ни стигат глупавите *** през цялата година ами още трябва да търпим глупави украинци през сезона.

50

Хотелиер

преди 10 години

Добре са дошли братята украинци, за разлика от пияните гнусните руски ***!

49

шъ идвате ли ва?

преди 10 години

дестинация ***, родината на все повече тъмнокожо население, ефтини кръчмета ефтин алкохол, и пияни бели *** сношаващи се кат *** къдет им падне, Бели хора изпъкват от бившият соц лагер, чехи, руснаци, унгарци, но това не спасява. Персонал от кой от къдет намерил състоящ се от бедни ученички готови на всичко за комат хляб и вся осталная ***. Трагична и пропаднала история на фона на илюзиите писани по медиите. украинките ще дойдат да подбият цената на тъмнокожите ни труженички и?

fallback