51

Анонимен

преди 10 години

Ами аз доста се разочаровах от тях адски глупави са не ни стигат глупавите *** през цялата година ами още трябва да търпим глупави украинци през сезона.

50

Хотелиер

преди 10 години

Добре са дошли братята украинци, за разлика от пияните гнусните руски ***!

49

шъ идвате ли ва?

преди 10 години

дестинация ***, родината на все повече тъмнокожо население, ефтини кръчмета ефтин алкохол, и пияни бели *** сношаващи се кат *** къдет им падне, Бели хора изпъкват от бившият соц лагер, чехи, руснаци, унгарци, но това не спасява. Персонал от кой от къдет намерил състоящ се от бедни ученички готови на всичко за комат хляб и вся осталная ***. Трагична и пропаднала история на фона на илюзиите писани по медиите. украинките ще дойдат да подбият цената на тъмнокожите ни труженички и?

48

СЛАВА УКРАЇНІ

преди 10 години

Добре дошли братя украини !Ласкаво просимо, брати Украна !

47

Анонимен

преди 10 години

Шовиниста Путин прецака всички руснаци. От тук нататък ги очаква прогресивно обедняване. Тези руснаци които имат пари ще избагат от Русия на запад, защото в Русия няма да има какво да се краде, а тези които нямат пари ще мизерстват и ще си броят копейките, камо ли да ходят на почивки още повече в чужбина. Така че тези които си мечтаят за големи руски групи по черноморието ще си останат само мечтатели.

46

Радо

преди 10 години

Украинците заменят Крим с България като място за почивка,глупости поредната измислица......

45

язвичката

преди 10 години

абе вие още ли плюете тук:Гадно е да ви го кажа но или сте самотници саможивци.............или сте парясници без семеиства-та коя нормална жена би търпяла ***-разговаряш с компа вместо с нея.......или сте дъртаци с малко лични контакти,умиращи да пилееят собствената си свещенна простота еи така на угода ближниясорка но аз съм малко по друг вид птица и направо отлитам към топлото си легло

44

Шоп

преди 10 години

Не разбирам как може да хвалите някого, че ограбил друг със 75 милиарда? По тая логика България като малка и слаба държава може да бъде ограбена и вие ще се радвате и ще правите евала на грабителя. Или примерно ако вас ви ограбят на улицата, някой трябва да ви се подиграва за това. Подобна настройка на мисленето е чиста психопатия.

43

Анонимен

преди 10 години

Какви братя сте ни, вие руснаците? Продавате ни най-скъпия газ в света. Толкова държави развиват технологии, създават иновационни продукти, земеделието им процъфтява, въпреки че нямат никакви природни ресурси и условия. А вие само трупате оръжие в пустеещата ви и обезлюдена земя, претъпкана с богатства. Донесохте ни разруха и бедност за десетки години напред с вашата античовешка и некадърна система.

42

за 47

преди 10 години

Рускоезично население друг път. Вече и рускоезичното население е погнало руските бандити превозвани с камиони всяка нощ през границата на Украйна. От ликвидираните бандити на украинска територия само 5% са от местното население, главно криминално проявени елементи убиващи заради пари и мародерстването, останалите 95% са руски наемници терористи дошли от цяла Русия подмамени от доброто заплащане 300 долара на ден и възможността безнаказано да мародерстват, което е любимото занимание на руснаците.

41

Анонимен

преди 10 години

Абсолютна аксиома е, че който се е хванал с руснаци или им симпатизира или им подгъзува, живее като скот. В Грузия скъсаха с русофилията и се оправиха, и в Украйна ще се оправят, само ние ще гълтаме вода до последно.

40

за 43

преди 10 години

До до 40Вероломно е нападната тъпата ти майка от някой пиян ***,та се е пръкнало недоразумение като теб...Рускоезичното население в Украйна плаща заради това че Путин прееба Обезана,опс Обама и му измъкна крим под носа,а заедно с това и 75 милиардас $,които лежат в Крим под формата на нефт и газ..И една прекрасно оборудвана военноморска база...Ей това е простата истина за войната в Украйна...а пък вие си пишете каквито щете измислици,вече и на деца в яслите е ясно кои са терористите там.

39

до летище Бургас

преди 10 години

Погледни снимки от грузинския Батуми и ще разбереш че Бургас е един черноморски ***.

38

хаха

преди 10 години

Тази година нито руснаци,нито украинци ще почиват в България..Украинците са бедни като църковни мишки,а руснаците предпочитат,Черна Гора,Турция ,Хърватска...Така че на нас май-ше ни се предостави възможността единствено да лапаме черния банан на най-некадърния презисент в историята на САЩ..ако някой успее да се дореди от Боко,Цвъки и най-вече от недоразумението,наричащо само себе "държавния глава",хаха

37

до 40

преди 10 години

В Украйна не се води гражданска война. В Украйна се води руско-украинска война. Украйна беше вероломно нападната от Русия, която всячески се опитва за пред света това нападение да го представи като гражданска война.

36

Анонимен

преди 10 години

До летище БургасКанселирана ти е главата *** тебе, полети от Донецк до Бургас никога не е имало, второ ако имаше поне малко акъл в главата и не беше платен *** на руското посолство щеше да знаеш че Грузиа бележи 4-та поредна година ръст в туризма и в момента са асболютен хит в черноморието

35

Анонимен

преди 10 години

Най-после да дойдат свястни хора от североизток и на нашето черноморие, които да ни донесат и приятелство. Иначе руснаците ни носят само политика, путинофилия и великоруски шовинизъм от който са зомбирани всички психично нестабилни българи. Другото което е изключително важно е да въведат 3-ти стадий на санкции срещу Русия от които да обеднеят като мишки и да почнат да си разпродават награбените чрез корупция имоти по черноморието. Само това може да спаси България от вонящата руска мечка.

34

летище Бургас

преди 10 години

Такваз идиотия защо изобщо побликувате?Истината е следната- Всички полети от Донецк са канселирани,полетите от другите градове са с 40%по малко от 2013 и не се знае и от тях колко ще пропаднат.Туризъм в Грузия е някакв химера в главата на Яценюк и Саакашвили-там просто никой не ходи.Украинците както и руснаците ходят в Турция но липсата на пари води до посевместе спад.Все пак в Украйна се води гражданска война и едва ли къде ще си печеш *** е основен проблем.

33

Анонимен

преди 10 години

Китай ...съюзник на Русия .....ха,ха,хааааааааааа....ТОВА ВИЦ ЛИ Е ,БЕ....или "ОПОРНА ТОЧКА" НА *** ЧЕРВЕН ***....??!!ЕГАТИ , ПРИМИТИВИТЕ ...ХА,ХА,ХААААААААА...

32

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен #37Ukraincite ne obichat rusnacite ama plashtat veche v rubli. Ti si mislish che si predstavitel na ukraincite y mojesh da govorish ot tiahno ime ?