Снимка: БТА
fallback

Пийчис Гелдоф, дъщерята на музиканта Боб Гелдоф и покойната телевизионна водеща Пола Йейтс, е починала, съобщи Би Би Си, цитирана от ДПА. Пийчис бе на 25 години.

Тялото й е било намерено от полицаи в къща в Кент. Обстоятелствата около смъртта й още не са ясни, засега случаят е определен като "неизяснена внезапна смърт".

Боб Гелдоф потвърди в изявление, че дъщеря му е починала и заяви, че цялото семейство изпитва неписуема мъка.

Пийчис бе женена два пъти, оставя двама сина. Вторият й съпруг е музикантът Том Коен. През 2000 г. майка й умира от свръхдоза, припомня Асошиейтед прес. (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

За пишешите

преди 10 години

Интересно как го установи, че като се запознаха с Майкъл Хътчинс и е започнала с наркотиците?! По-скоро след неговата смърт е започнала да ги взима. По време на връзката си с Хътчинс именно Гелодоф и е правел проблеми и е тровил живота й. Аман от разбирачи!

19

Анонимен

преди 10 години

Тази на снимката има две момчета на 2 г и на 10 месеца.

18

За непосветените

преди 10 години

Гелдоф беше голям музикант от 70-те и 80-те, малко хипи и много свестен човек. Имаше 3 дъщери от Пола Йейтс, тази е средната. Майка й си е била ок, докато не срещнала Майкъл Хътчинс от Инексес и почнала с наркотиците. Заряза Гелдоф и дъщерите и роди дъщеря и на Хътчинс 1 г. преди да се обеси той. Йейтс умря през 2000 от предозиране на наркотик, тогава Пийчис е била на 11. Гелдоф прибра да гледа дъщерята на Йейтс и Хътчинс като свое дете

fallback