Снимка: Reuters
fallback

Известният сръбски кинорежисьор Емир Кустурица смята, че  Русия трябва да защити руснаците, живеещи в Украйна, и да спаси страната от катастрофа, предаде ИТАР-ТАСС.

"За съжаление, Украйна сега върви по същия път, по който някога вървеше Югославия. Смятам, че Русия трябва да защити руснаците, които живеят в Украйна", заяви Кустурица за ИТАР-ТАСС в руския град Самара, където е на турне с рок групата си "No smoking orchestra".

Групата планира да замине на турне и в Украйна в подкрепа на рускоезичното население и "другите ни братя", каза Кустурица.

Една от песните, които ще бъдат изпълнени на концерта тази вечер, ще бъде посветена на живеещите в Украйна руснаци, съобщи още той, цитиран от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

116

Агниешка

преди 10 години

До ПолякБългария от 7 години е в Евросъюза и "тези горе" както се изразяваш продължават да ни крадат. Дори крадат още повече откакто сме в ЕС. Вие поляците тормозите ли немците в Полша за да се страхувате евентуално? Предполагам не? Забранявате ли им да говорят немски? А сравнението с България и турците пане е крайно неуместно. Турците (само 5-10% са) имат партия,депутати,министри и в момента са съуправляваща партия в България. Има ли го това в Украйна при 50 % руснаци?

115

Алекс

преди 10 години

Като гледам, каква дезинформация върви по всички западни медии, се възхищавам на хората, които имат собствен поглед и собствено мнение, различно от това, което се насажда от Америка.В момента Русия е единственния стабилизиращ фактор в Украина, а Путин провежда единствената възможна, правилна политика!

114

Анонимен

преди 10 години

тоа па *** ми бегай при джуджето да му полижеш топките

fallback