116

Агниешка

преди 10 години

До ПолякБългария от 7 години е в Евросъюза и "тези горе" както се изразяваш продължават да ни крадат. Дори крадат още повече откакто сме в ЕС. Вие поляците тормозите ли немците в Полша за да се страхувате евентуално? Предполагам не? Забранявате ли им да говорят немски? А сравнението с България и турците пане е крайно неуместно. Турците (само 5-10% са) имат партия,депутати,министри и в момента са съуправляваща партия в България. Има ли го това в Украйна при 50 % руснаци?

115

Алекс

преди 10 години

Като гледам, каква дезинформация върви по всички западни медии, се възхищавам на хората, които имат собствен поглед и собствено мнение, различно от това, което се насажда от Америка.В момента Русия е единственния стабилизиращ фактор в Украина, а Путин провежда единствената възможна, правилна политика!

114

Анонимен

преди 10 години

тоа па *** ми бегай при джуджето да му полижеш топките

113

алилиии

преди 10 години

кусцурцицаа, ти си едно минало и изпърдяна песен, нема да видиш и 1(една) рубла от ***.

112

Анонимен

преди 10 години

Няма никакви бежанци от Украйна, това са циркове, които се разиграват. Довчера се хвалеха как набили "бандеровците" и ги изгонили и вдигнаха руски знамена по кметствата. Всичко е пропаганда.

111

Анонимен

преди 10 години

Или е много *** или са му платили да говори глупости. Между Украйна и Югославия няма НИЩО ОБЩО.

110

Неблагодарник

преди 10 години

9.11 доларът се срина, но така икономиката на евреите спечели десетина години до следващия полуразпад. Украинците са типични ренегати, въпреки че там е авиокосмическата индустрия-бюрата Антонов. Аналог за нас би била Източна Румелия. 4 века руско господство не са шега. Украинците бяха най-добрите помагачи на Хитлер. Усташите също. Сега лапат газ и нашите проблеми с газта бяха благодарение на тях. Когато замирише на кръв МП се оттегля(Бойко), а не се стреля по народа(и той отговаря).Гр.Херсон-СС.

109

Анонимен

преди 10 години

Как да изведе 8 милиона човека?!?1 Голи и боси да си ги вземе. Я се събудете! Та това е Русия,световна сила, не е някоя измръзнала България, как си въобразиха въобще,че ще си остави хората.... Да станат за резил - взели си 8 милиона бежанци, защото на майдана 300 галоша биели и стреляли.

108

българче свободно

преди 10 години

Да ги защити,но да ги изведе от Украйна.Този трик го прилагат на всякъде.Дори у нас 300000руснаци са закупили имоти у нас. За дупедавци като нашенци, това е идеалният вариант за другарите.След като умишлено се гонят способните, ясно ми е кой ще се засели у нас до 15-20 години. Да ви е честито!

107

до 128

преди 10 години

***, те тия в Киев, които хванаха кокала не искат избори , ако не си разбрал. Раздадоха провинциите на олигарски, взеха да стягат комисии за приватизации... да не мислиш, че е за ден до пладне? Сега само въвеждат военно положение и няма избори.

106

ха-ха-ха

преди 10 години

"Цената на акциите на руската борса се срина с 10 процента малко след началото на търговията тази сутрин, ..."Абе пич не ти ли писна да спамиш едно и също навсякъде? Пък и кажи на редактора да ти оправи спама - не са акциите, а индекса :). Индексите и на Швейцария са паднали днес с близо 5%.Значи ли, че и Швейцария и Русия ще фалират тези дни?

105

Мисиз Русия

преди 10 години

Е, говорете си каквото си искате. Така или иначе българките - вашите жени, сестри и майки са грозни, черни, малки и с криви носове и без пластична операция не стават за гледане.

104

Анонимен

преди 10 години

Перестройка майка,Перестройка...

103

Анонимен

преди 10 години

Цената на акциите на руската борса се срина с 10 процента малко след началото на търговията тази сутрин, съобщи ИТАР-ТАСС. Въпреки решението на Централната банка да вдигне основния лихвен процент от 5,5 на 7 процента, пазарът загуби 1,8 трилиона рубли при сумарна капитализация на компаниите в петък от 18,4 трилиона. Рублата падна до исторически ниското равнище от 36,89 за щатски долар.

102

Ботев

преди 10 години

Алкохола не прощава..

101

До 119 и останалите

преди 10 години

Вие в момента подкрепяте Русия срещу Украйна, а не срещу обявените от вас други държави и съюзи. Вие също така подкрепяте една власт, която произведе десетки човешки жертви, само и само да не отиде на избори. Какво страшно има в предсрочните избори? По-скъпи ли са от осемдесет човешки живота? По-скъпи ли са от една ВОЙНА? Изборите по-страшни ли са от една война? Вие, ако сте ми наистина сънародници, срам ме е от вас.

100

Анонимен

преди 10 години

Ре 123 ГлупакПитай патило!И добре си си подбрал името :)

99

Анонимен

преди 10 години

бях в Русия, и руснаците ги е страх от другаря Путин и повечето не го искат ,обаче не го казват гласно

98

ТВ

преди 10 години

Костурица, само едно ще ти кажа, просто отиди да живееш в Русия.

97

Глупак

преди 10 години

Костурица не за първи път говори глупости. ***...