Снимка: Reuters
fallback

Общ преглед

 

Зоната на сблъсъците между протестиращите в Киев и силите на реда се разширява и постепенно обхваща нови улици от правителствения квартал, предаде ИТАР-ТАСС.

До сблъсъци се е стигнало на улица "Садовая", която е до улица "Грушевски", където горят гуми на милиционерски камиони.

Протестиращите вадят павета от настилката и замерят милиционерите. Те отвръщат с шумови гранати и газ.

Oще по темата

Демонстранти са превзели Дома на офицера. Преди това милицията е отблъснала участници в протестите, опитващи се да влязат в централния офис на управляващата Партия на регионите.

Опозицията чака парламентът да гласува връщане към конституцията от 2004 г., ограничаваща правата на президента.

Междувременно местна телевизия съобщи, че председателят на парламента Володимир Рибак се е почувствал зле след разговорите с ръководителите на парламентарните фракции и е била извикана "Бърза помощ". Рибак е получил хипертонична криза, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

63

Анонимен

преди 10 години

Много са тъжни в привържениците на запада защото не успяха да спретнат атентатче на игрите

62

Дядо Либен

преди 10 години

Учудвам се на масата хора ,които подкрепят тази братоубийствена война в Украйна. Учудвам се крупната маса от българи, които подкрепят репресия върху хора с различно мнение (около 20 милиона души). Учудвам се на масата мои сънародници които с такава крайна подкрепа засвидетелстват уважение към човек, който с манипулации и 'сух' договор с мафията се изкачва на 'трона' и тласка Украйна към жестока корупция,безработица и иконимически втори Голодомор.

61

Анонимен

преди 10 години

Те не са народът а купчина безмозъчни *** контролирани от Съединените Педерастки Щати, а истинския народ страда зареди тях, те просто са безмозачни с промит мозак испалнители които не осъзнават последиците.

fallback