Снимка: архив, Reuters
fallback

Неизвестни лица са застреляли четирима души в Раменски район на Московска област. Трима са починали на място, а четвъртият – по пътя към болницата.

Сигналът за стрелба на Егориевското шосе е бил приет около 10 часа местно време.

„Пристигналите на мястото служители на полицията са открили около автомобил Опел трима загинали и един тежко ранен мъж. От мястото е иззета карабина „Сайга“, казаха от пресслужбата на полицията, предаде ИТАР-ТАСС.

По предварителна информация жертвите на разстрела са работници от завод за производство на тротоарни плочки, посочва Lifenews.ru.

Oще по темата

Убийството, съдейки по всичко, е станало малко преди телата да бъдат открити. Изстрелите са били чути от преминаващи шофьори, които се обадили в полицията, но престъпниците са успели да избягат.

Полицията издирва автомобил Ауди, с който убийците са избягали от местопрестъплението.

На 8 януари в две населени места в Ставрополския край бяха открити четири коли ВАЗ с телата на шестима застреляни мъже.

По време на огледа на една от колите избухна взривно устройство, при което нямаше пострадали. След това беше открито и обезвредено още едно взривно устройство.

По-късно следователите установиха, че трима от убитите са работели като таксиметрови шофьори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Николай

преди 10 години

До Анонимен 31 "Капиш" - това на иврит ли е? В българския няма такава дума. Това да ти е греха! От човешкине пороци за мен неблагодарността е сред най-противните. Обичам Русия и гражданите й. Познавам и татари, и коми, и евреи, и бурят, и кореец, и литовец, даже даргинец. Колцина от милиардерите са руснаци? Народите на РФ живеят в мир и разбирателство, макар че понякога се появяват екстремисти - нормално! Нормално е в огромната страна д има и убийци, и изнасилвачи. Но я ги сравни със САЩ!

45

хахахаха до 45

преди 10 години

сичко тоа е по-добре отколкото да си куха гейберска тиква-продажна при това

44

Анонимен

преди 10 години

Между педофил, некрофил и русофил каква разлика има? Няма, всичките са психически заболявания.

fallback