Израелският премиер Бенямин Нетаняху. Снимка: Reuters
fallback

Правителството на израелския премиер Бенямин Нетаняху осъди споразумението за иранските ядрени програми и го нарече "лоша сделка", с която Израел не е обвързан, предаде Ройтерс.

"Това е лоша сделка" коментира служител от канцеларията на премиера.

Oще по темата

"Израел не се чувства обвързан с това лошо, много лошо споразумение, което е било подписано", каза пред армейското радио членът на правителството Нафтали Бенет, който отговаря за  икономиката и е член на кабинета по сигурност към премиера.

Междувременно генералният секретар на ООН Бан Ки Мун приветства постигнатите междинни договорености на преговорите между шестте международни посредника и Иран в Женева.

В изявлението на ООН се посочва, че Бан Ки Мун "поздравява преговарящите с постигнатия прогрес, който може да легне в основата на историческо споразумение за народите и страните от Близкия изток и другите региони".

Генералният секретар призова заинтересованите правителства да направят всичко възможно, за да развият този успех и да създадат условия за продължаване на преговорите с цел разширяване на междинните договорености.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

evgeni1234

преди 10 години

И ако сте забелязали статистиката на хитреците ,че си служат с "умерени жестикулации" за достоверност.Ще излезе,че дарвиновата теория за някои индивиди е вярна.

38

evgeni1234

преди 10 години

И само каква е статистиката на напускане и встъпване в длъжност на директорите на Мосад в ХРОНОЛОГИЯ !

37

evgeni1234

преди 10 години

Среща на Меир Даган-бивш шеф на Мосад с Борисов в София.Споменаване на "дюнерите" и хоп-"случката Сарафово" Просто "3ин1".Колко вербовки от Мосад на хора от арабски произход са ракзрити ! Но в България нямаше нито арабско нито 'Хизбулла "-участие.Само за справка как бяха нарочвани палестинците за вредни и ИЗТРЕБВАНИ без контрол.Това е Мосад-Тероризъм-червен код "А" В злощастния ден "11-ти септември" ,нямаше жертви на евреи в кулите близнаци, защо ли...

fallback