Адарди (в средата) се вихри на сцената. Снимка: Facebook
fallback

Членка на популисткото Движение 5 звезди на италианския комик Бепе Грило се превърна за нула време в интернет звезда, след като демонстрира завидни умения в ориенталските танци.

Олимпия Адарди е общински съветник от движението на Грило в град Парма. През уикенда тя участва в колективен кючек на площада Пиацале дела Паче заради благотворителна инициатива, наречена Нощ в подкрепа на бездомниците, съобщава БТА. Целите на инициативата бяха набиране на средства за осигуряване на подслон за бездомниците.

Хора сред зрителите на атрактивния кючек разпознаха общинската съветничка и заснеха клип, който се завъртя в интернет и вече е сензация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Всеки има избор

преди 10 години

Смешно е да поставяме под общ знаменател.Хубави песни има от всеки стил музика,както има и лоши. Ако говорим кое е морално.Кой е по-отвратителен Азис или Мерилин Менсън.Текстовите на чалгата били неморални, а на рап музиката какви са?А поведението на световни звезди като Лейди Гага,Риана,Мадона с какво е по-добро от на поп фолк певиците.Снуп Дог дойде в София и затворихме улици заради него.Неговите песни по-малко просташки ли са.

8

Сашо

преди 10 години

Определено не съм съгласен с ГУРБЕТЧИЯ. Има много качествена българска музика. Не се слуша от младото поколение защото не е модерно. А не е модерно, защото по всички възможни начини се лансира чужда музика. Но това не е валидно само за БГ. Наскоро бях на испанска сватба. Ами това не беше сватба, а дискотека. С дисководещ и 80% музика от САЩ.

7

Сашо

преди 10 години

Защо сте нацъкали минуси на Ястреб? Абсолютно прав е човекът, даже и да не ни харесва. Впрочем, минусите само потвърждават написаното от него.

fallback