9

Всеки има избор

преди 10 години

Смешно е да поставяме под общ знаменател.Хубави песни има от всеки стил музика,както има и лоши. Ако говорим кое е морално.Кой е по-отвратителен Азис или Мерилин Менсън.Текстовите на чалгата били неморални, а на рап музиката какви са?А поведението на световни звезди като Лейди Гага,Риана,Мадона с какво е по-добро от на поп фолк певиците.Снуп Дог дойде в София и затворихме улици заради него.Неговите песни по-малко просташки ли са.

8

Сашо

преди 10 години

Определено не съм съгласен с ГУРБЕТЧИЯ. Има много качествена българска музика. Не се слуша от младото поколение защото не е модерно. А не е модерно, защото по всички възможни начини се лансира чужда музика. Но това не е валидно само за БГ. Наскоро бях на испанска сватба. Ами това не беше сватба, а дискотека. С дисководещ и 80% музика от САЩ.

7

Сашо

преди 10 години

Защо сте нацъкали минуси на Ястреб? Абсолютно прав е човекът, даже и да не ни харесва. Впрочем, минусите само потвърждават написаното от него.

6

БГ

преди 10 години

До 9667 А ти умност ненадмината а като си толкова умен ми кажи Българин ли си? защото невярвам да се чувстваш турчин говорил съм с български мюсюлмани иса ми признавали че по хубаво от родината няма там в турция не я чустват като родина друг си е въздуха в България и за ганйо да ти кажа нещо благодари на господ че си расъл в такава държава където се е родил творил и живял човек като Алеко Константинов всички народи по света имат Ганйовци но малко народи имат смелоста да си го признаят .

5

9667

преди 10 години

Не че и преди българите бяха по-малко злобни и проЗти, но имам чувството, че в последно време си наумиха да си присвоят галактичната титла в това отношение! Кой, къде, каквото и да направи, проЗтия *** ще почне да ръси злобните си коментари!Интересно племе сте българите - способностите ви са измерими в микрометрични единици, но самочувствието ви е измеримо в астрономически единици!Нумеро 3 - ти като си много напреднал субект, да не би само валс да танцуваш ... с мотиката си!?

4

eyeless

преди 10 години

Предполагам че "съветва" предимно "орално" :)

3

Ангел

преди 10 години

За нейната възраст не е никак зле.Но е далеч от истината.Мисля че коя да е наша абитуриентка ще се справи далеч по добре....Класната и също!

2

Do 2

преди 10 години

Do 2 Prav si koito slusha chalga i kiucheci ne e nepremenno nevazpitan no sas sigurnost e izostanal srednovekoven anadolski subekt kato teb!!!

1

бай Х

преди 10 години

Веднъж селянията да не е с произход "някъде на Балканите"...